Autor:

Játra dušená po česku

Střední
Ingredience
Vepřová játra 500 g
Hladká mouka 2 lžíce
Slanina 100 g
Cibule 1 ks
Kmín  
Pepř mletý  
Sůl  

Postup přípravy:

Zařazení: Maso

- cibuli nakrájíme na kostičky
- osmahneme dozlatova
- přidáme nakrájená játra a slaninu
- opepříme, okmínujeme
- podlijeme vodou - můžeme dusit v tlakovém hrnci
- přidáme rozkvedlanou mouku s vodou
- povaříme
- osolíme
- příloha- rýže, brambory

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Lilky plněné jehněčím masem a zeleninou Řecká božská kuchyně Články z

Komentáře k receptu: Játra dušená po česku

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Nehubnete? Můžete si za to sama! Výmluvy, na které už to neuhrajete Nehubnete? Můžete si za to sama! Výmluvy, na které už to neuhrajete
Anna Slováčková: Rodiče rozhodně nehodlám soudit Anna Slováčková: Rodiče rozhodně nehodlám soudit
Chat: Věčné problémy s pletí? Ptejte se odbornice, jak s nimi zatočit Chat: Věčné problémy s pletí? Ptejte se odbornice, jak s nimi zatočit
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web