Játra dušená po česku

Hodnocení:

Moje:

-
-

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 500
      g vepřová játra
    • 2
      lžíce hladká mouka
    • 100
      g slanina
    • 1
      ks cibule
    • kmín
    • pepř mletý
    • sůl

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
- cibuli nakrájíme na kostičky
2
- osmahneme dozlatova
3
- přidáme nakrájená játra a slaninu
4
- opepříme, okmínujeme
5
- podlijeme vodou
6
- můžeme dusit v tlakovém hrnci
7
- přidáme rozkvedlanou mouku s vodou
8
- povaříme
9
- osolíme
10
- příloha- rýže, brambory
Zařazení: Maso

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.