Autor:

Játra dušená po česku

Střední
Ingredience
Vepřová játra 500 g
Hladká mouka 2 lžíce
Slanina 100 g
Cibule 1 ks
Kmín  
Pepř mletý  
Sůl  

Postup přípravy:

Zařazení: Maso

- cibuli nakrájíme na kostičky
- osmahneme dozlatova
- přidáme nakrájená játra a slaninu
- opepříme, okmínujeme
- podlijeme vodou - můžeme dusit v tlakovém hrnci
- přidáme rozkvedlanou mouku s vodou
- povaříme
- osolíme
- příloha- rýže, brambory

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Červené kuřecí kari Thajské kari krok za krokem Články z

Komentáře k receptu: Játra dušená po česku

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Nečekejte, až vás klepne! Jaké jsou příznaky mrtvice a kdy zavolat záchranku? Nečekejte, až vás klepne! Jaké jsou příznaky mrtvice a kdy zavolat záchranku?
Tři kamarádky shodily za čtyři měsíce přes čtyřicet kilo! Jak se jim to povedlo? Tři kamarádky shodily za čtyři měsíce přes čtyřicet kilo! Jak se jim to povedlo?
Víte, jak si správně vybrat hořčík? Ne každý je stejně účinný! Víte, jak si správně vybrat hořčík? Ne každý je stejně účinný!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web