Autor:

Jarní nádivka z kopřiv

60 minut PT0H60M
Porce: 4
Ingredience
Anglická slanina 100 g
Vejce 4 ks
Rohlík 3 ks
Mléko 2 dl
Pepř mletý  
Sůl  
Muškátový oříšek  
Máslo 1 lžíce
Kopřiva
Spařená
1 miska

Postup přípravy:

Zařazení: Pokrmy

Pečivo (nejlépe den staré) nakrájíme na kostičky a přelijeme vlažným mlékem. Kopřivy spaříme vařící vodou, nesekáme na malé kousky, smícháme s nakrájenou slaninou, osolíme, opepříme, přidáme trochu květu a přimícháme k pečivu.
Dochutíme a nakonec vmícháme sníh z bílků.
Nandáme do vymazaného pekáčku a pečeme v předehřáté troubě na 190°C asi 30 minut.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Sushi umaraki (California Roll) Japonské sushi krok za krokem Články z

Komentáře k receptu: Jarní nádivka z kopřiv

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

6 věcí z milostného života, které nikdy nedávejte na sociální sítě 6 věcí z milostného života, které nikdy nedávejte na sociální sítě
Blanka Milfaitová: Cestuje po světě a stále vaří marmelády i pro Buckinghamský palác Blanka Milfaitová: Cestuje po světě a stále vaří marmelády i pro Buckinghamský palác
Zatočte s rýmou pomocí Sinupretu! Zatočte s rýmou pomocí Sinupretu!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web