Autor:

Janovské špagety

Střední
Ingredience
Špagety 600 g
Parmazán
Nastrouhaný
60 g
Pecorino
Nastrouhaný
60 g
Česnek
Petrželka 1 hrst
Bazalka
Nasekané
1 hrst
Olivový olej
100 - 150
150 ml

Postup přípravy:

Zařazení: Pokrmy, Z těstovin

V míse rozmícháme sýry, česnek, petrželku, bazalku a trochu soli. Přidáváme olej a dohladka vymícháme. Uvaříme špagety aldente - na skus, vložíme je do mísy, promícháme s omáčkou a podáváme. Můžeme je posypat ještě trochou parmazánu. K jídlu se skvěle se hodi vychlazené víno.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 1 x
1
5 1 5 1
Kuřecí prsa s lusky a listovými puky Rychlé večeře od pondělí do pátku Články z

Komentáře k receptu: Janovské špagety

Komentáře

  1. Monika T   23.03.2010 | 19:19 | reagovat |

    Ano, za studena.

  2. Di -   23.03.2010 | 6:31 | reagovat |

    Já myslím, že ano. Je to vlastně pesto.

  3. Petr Kucín   22.03.2010 | 15:53 | reagovat |

    Prosím omačku děláme za studena ??

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Nečekejte, až vás klepne! Jaké jsou příznaky mrtvice a kdy zavolat záchranku? Nečekejte, až vás klepne! Jaké jsou příznaky mrtvice a kdy zavolat záchranku?
Tři kamarádky shodily za čtyři měsíce přes čtyřicet kilo! Jak se jim to povedlo? Tři kamarádky shodily za čtyři měsíce přes čtyřicet kilo! Jak se jim to povedlo?
Víte, jak si správně vybrat hořčík? Ne každý je stejně účinný! Víte, jak si správně vybrat hořčík? Ne každý je stejně účinný!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web