Autor:

Janovské špagety

Střední
Ingredience
Špagety 600 g
Parmazán
Nastrouhaný
60 g
Pecorino
Nastrouhaný
60 g
Česnek
Petrželka 1 hrst
Bazalka
Nasekané
1 hrst
Olivový olej
100 - 150
150 ml

Postup přípravy:

Zařazení: Pokrmy, Z těstovin

V míse rozmícháme sýry, česnek, petrželku, bazalku a trochu soli. Přidáváme olej a dohladka vymícháme. Uvaříme špagety aldente - na skus, vložíme je do mísy, promícháme s omáčkou a podáváme. Můžeme je posypat ještě trochou parmazánu. K jídlu se skvěle se hodi vychlazené víno.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 1 x
1
5 1 5 1
Buchta s jablky a ořechy Originální recepty z plodů podzimu Články z

Komentáře k receptu: Janovské špagety

Komentáře

  1. Monika T   23.03.2010 | 19:19 | reagovat |

    Ano, za studena.

  2. Di -   23.03.2010 | 6:31 | reagovat |

    Já myslím, že ano. Je to vlastně pesto.

  3. Petr Kucín   22.03.2010 | 15:53 | reagovat |

    Prosím omačku děláme za studena ??

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

7 překvapivých důvodů, proč bývá druhé manželství lepší než to první 7 překvapivých důvodů, proč bývá druhé manželství lepší než to první
Sladkosti a alkohol: Co je při hubnutí horší a vy to nebudete smět? Sladkosti a alkohol: Co je při hubnutí horší a vy to nebudete smět?
Jak snadno a dobře vymalovat pokoj? Stačí znát těchto 7 rad! Jak snadno a dobře vymalovat pokoj? Stačí znát těchto 7 rad!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web