Autor:

Janovské špagety

Střední
Ingredience
Špagety 600 g
Parmazán
Nastrouhaný
60 g
Pecorino
Nastrouhaný
60 g
Česnek
Petrželka 1 hrst
Bazalka
Nasekané
1 hrst
Olivový olej
100 - 150
150 ml

Postup přípravy:

Zařazení: Pokrmy, Z těstovin

V míse rozmícháme sýry, česnek, petrželku, bazalku a trochu soli. Přidáváme olej a dohladka vymícháme. Uvaříme špagety aldente - na skus, vložíme je do mísy, promícháme s omáčkou a podáváme. Můžeme je posypat ještě trochou parmazánu. K jídlu se skvěle se hodi vychlazené víno.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 1 x
1
5 1 5 1

Oznámkujte recept jako ve škole

1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 1 (hodnoceno 1x)
Šípková omáčka Nejoblíbenější omáčky k masu Články z

Komentáře k receptu: Janovské špagety

Komentáře

  1. Monika T   23.03.2010 | 19:19 | reagovat | závadný

    Ano, za studena.

  2. Di -   23.03.2010 | 6:31 | reagovat | závadný

    Já myslím, že ano. Je to vlastně pesto.

  3. Petr Kucín   22.03.2010 | 15:53 | reagovat | závadný

    Prosím omačku děláme za studena ??

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Vyzkoušeno před kamerou: Pudrové oční linky a skvělý pleťový rozjasňovač Vyzkoušeno před kamerou: Pudrové oční linky a skvělý pleťový rozjasňovač
VIDEO: Toužíte před Vánoci vypadat uvolněně a krásně? Objevte nový chrám krásy VIDEO: Toužíte před Vánoci vypadat uvolněně a krásně? Objevte nový chrám krásy
Máte často modřiny? Banalita, nebo velmi vážné onemocnění? Máte často modřiny? Banalita, nebo velmi vážné onemocnění?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web