Autor:

Janaj

Snadné
Ingredience
Pórek 2 ks
Hovězí maso 500 g
Červená paprika  
Vegeta  

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Hovězí

V pekáčku osmahneme 2 nakrájené pórky, přidáme hovězí maso na kousky a smažíme, dokud se maso nezatáhne (krátce). Posypeme červenou paprikou, vegetou a podlijeme vodou. Poté dáme do trouby na 250 °C na 1 hodinu.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Grilované krevety s česnekem Krevety, kalamáry, chobotnice a jiné mořské plody Články z

Komentáře k receptu: Janaj

Komentáře

  1. Dakšin Arudábí   30.12.2006 | 10:06 | reagovat |

    Je to docela dobrý recept,ale my ho známe protože jsme z Albáni

  2. Jana Rušidi   17.10.2006 | 16:36 | reagovat |

    Je to albánský recept a jako příloha se podává bílý chléb.

  3. Jana z VM   17.10.2006 | 9:11 | reagovat |

    A co dál ? A s čím je to nejlepší? Prosím o doplnění receptu.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Nejstarší modelka světa Carmen Dell'Orefice (85): Jaké je její tajemství nestárnoucí krásy? Nejstarší modelka světa Carmen Dell'Orefice (85): Jaké je její tajemství nestárnoucí krásy?
5 kuchařských triků, jak uvařit nejlepší segedínský guláš 5 kuchařských triků, jak uvařit nejlepší segedínský guláš
Drtí vás stres? Vyzkoušejte tyto rychlé triky, jak se ho zbavit! Drtí vás stres? Vyzkoušejte tyto rychlé triky, jak se ho zbavit!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web