Jambalaya

Hodnocení:

Moje:

-
-

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 450
      g pikantní klobása na kolečka
    • 4
      ks kuřecí maso prsa (bez kůže, nakrájená na kousky)
    • 170
      g uzená šunka
    • 2
      ks zelená paprika ne kostičky
    • 1
      lžička cayenský pepř
    • 450
      ml drůbeží vývar
    • 4
      ks jarní cibulka jemně nasekané
    • 1
      ks bobkový list
    • 2
      ks petželka
    • 3
      stroužek česnek
    • 250
      ml rajčata konzervovaných,na kostky
    • tymián nebo 1/4 lžičky sušeného
    • 1
      ks cibule velká
    • 2
      ks celer
    • 2
      lžíce olej
    • 300
      g rýže

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
1. Na oleji pripravime kureci prsa a parky -dohneda. Pridame sunku a varime asi o 5 minut dele
2
2. Pridame cibuly, celer,rajcata, cesnek, vyvar a veskere koreni. Privedeme k varu a michame
3
3. Po te si prida ryze a dochutime smes soli a peprem. Jakmile smes zacne znovu vrit, zmirnime plamen, napul prikryjeme a varime asi jeste deset minut.
4
4. Sundame z plotny a stale prikryte nechame asi 20 minut dojit dokud neni ryze uvarena
5
5. Odstranime bobkovy list a posypeme jarni cibulkou
Zařazení: Maso Drůbeží Uzeniny

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.