Autor:

Jalovcová omáčka k divočině

Střední
Ingredience
Drcené jalovčinky 1 lžíce
Citronová šťáva  
Vývar  
Hladká mouka 3 lžíce
Červené víno 2 dl
Máslo 3 lžíce
Cibule
větší
2 ks
Šunka 150 g
Sůl  

Postup přípravy:

Z másla a mouky připravíme světlou jíšku, zalijeme vývarem a dobře rozšleháme. Přidáme velmi jemně nakrájenou cibuli, šunku, přilijeme víno a vaříme z jalovcem asi půl hodiny. Potom omáčku osolíme a dochutíme citronovou šťávou. Podáváme k pečeným tmavým masům.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1

Komentáře k receptu: Jalovcová omáčka k divočině

Komentáře

  1. Fero   15.03.2013 | 11:49 | reagovat |

    Chci se zeptat na kolik je porcí tato omáčka? :-P

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Chilli papričky: Jak je snadno vypěstovat i v panelákovém bytě Chilli papričky: Jak je snadno vypěstovat i v panelákovém bytě
Domácí pleťový peeling: Jak si ho vyrobit? Domácí pleťový peeling: Jak si ho vyrobit?
Origami jeřáb: Vyrobte si symbol dlouhověkosti Origami jeřáb: Vyrobte si symbol dlouhověkosti
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web