Jalovcová omáčka k divočině

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
neuvedeno
neuvedeno
neuvedeno
autor: Recepty

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 1
      lžíce drcené jalovčinky
    • citronová šťáva
    • vývar
    • 3
      lžíce hladká mouka
    • 2
      dl červené víno
    • 3
      lžíce máslo
    • 2
      ks cibule větší
    • 150
      g šunka
    • sůl

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Z másla a mouky připravíme světlou jíšku, zalijeme vývarem a dobře rozšleháme. Přidáme velmi jemně nakrájenou cibuli, šunku, přilijeme víno a vaříme z jalovcem asi půl hodiny. Potom omáčku osolíme a dochutíme citronovou šťávou. Podáváme k pečeným tmavým masům.

Komentáře k receptu

  • Fero
    Fero |

    15. 3. 2013 11:49

    Chci se zeptat na kolik je porcí tato omáčka? :-P