Autor:

Jak babička vařila těstoviny

15 minut PT0H15M
Snadné
Ingredience
Těstoviny  
Sůl  
Voda  
Rostlinný olej 1 lžička

Postup přípravy:

Zařazení: Pokrmy, Z těstovin

Babička vždy odebrala 1/3 z připravených těstovin a dala je zapéct na sucho do trouby, až krásně zrůžověly. Nechala je vychladnout. Do vařící vody se solí a olejem je pak hodila spolu se zbytkem nepečených. Chutově a vzhledově jako příloha jsou lepší než vařené obyčejně.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Guacamole avokádový dip IQ menu nejen pro vaši hlavu Články z

Komentáře k receptu: Jak babička vařila těstoviny

Komentáře

  1. terezia djnidi   14.02.2006 | 15:48 | reagovat |

    skusim tu tarhonu,moze to byt super,

  2. Janča   26.01.2006 | 11:16 | reagovat |

    To by stálo za hřích to zkusit.Jak dlouho se to zapéká a na kolik stupňů?

  3. Jaroslava Oumarová   16.01.2006 | 12:35 | reagovat |

    podobným způsobem se dělá tarhoňa - strouhání z nudlového těsta. nejprve se nasucho opeče a pak se dusí podlité na cibulce a používá jako příloha.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Nečekejte, až vás klepne! Jaké jsou příznaky mrtvice a kdy zavolat záchranku? Nečekejte, až vás klepne! Jaké jsou příznaky mrtvice a kdy zavolat záchranku?
Tři kamarádky shodily za čtyři měsíce přes čtyřicet kilo! Jak se jim to povedlo? Tři kamarádky shodily za čtyři měsíce přes čtyřicet kilo! Jak se jim to povedlo?
Víte, jak si správně vybrat hořčík? Ne každý je stejně účinný! Víte, jak si správně vybrat hořčík? Ne každý je stejně účinný!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web