Jak babička vařila těstoviny

Hodnocení:

Moje:

15 minut
-

Suroviny

Vložit do nákupu
    • těstoviny
    • sůl
    • voda
    • 1
      lžička rostlinný olej

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Babička vždy odebrala 1/3 z připravených těstovin a dala je zapéct na sucho do trouby, až krásně zrůžověly. Nechala je vychladnout. Do vařící vody se solí a olejem je pak hodila spolu se zbytkem nepečených. Chutově a vzhledově jako příloha jsou lepší než vařené obyčejně.
Zařazení: Pokrmy Z těstovin

Komentáře k receptu

  • terezia djnidi
    terezia djnidi |

    14. 2. 2006 15:48

    skusim tu tarhonu,moze to byt super,

  • Janča
    Janča |

    26. 1. 2006 11:16

    To by stálo za hřích to zkusit.Jak dlouho se to zapéká a na kolik stupňů?

  • Jaroslava Oumarová
    Jaroslava Oumarová |

    16. 1. 2006 12:35

    podobným způsobem se dělá tarhoňa - strouhání z nudlového těsta. nejprve se nasucho opeče a pak se dusí podlité na cibulce a používá jako příloha.