Jájiny kapustové bramboráčky

Hodnocení:

Moje:

30 minut
-

Suroviny

Vložit do nákupu
    • uzeniny nebo maso
    • kapusta zbytek dušené
    • brambory
    • česnek
    • vejce
    • hladká mouka
    • pepř mletý
    • sůl
    • majoránka
    • rostlinný olej

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Dušenou kapustu, která nám zbyla z předchozího dne, smícháme s přibližně stejným množstvím jemně strouhaných syrových brambor, přidáme na jemno pokrájené zbytky masa (co dům dal - kousek králíka, uzeného, kuře z polévky, klobáska...), vejce, hladkou mouku, utřený česnek a podle chuti sůl a koření, tak, jako do standartních bramboráků. Smažíme na oleji, spíše malé placičky, větší mají tendenci se trhat.
Zařazení: Maso Uzeniny

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.