Jahody v čokoládovém tvarohu

Hodnocení:

Moje:

Suroviny

Vložit do nákupu
    • jahody
    • tvaroh
    • zakysaná smetana
    • čokoláda rozpuštěná (+ na ozdobu)
    • oplatky na ozdobu

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Jahody zbavíme stopek a omyjeme. Tvaroh, zakysanou smetanu a rozpuštěnou čokoládu vyšleháme elektrickým šlehačem do hladkého krému.
2
Do misek či skleniček vkládáme vrstvu jahod, kterou pokryjeme krémem, a takto opakujeme do naplnění poháru. Poslední vrstvou by měl být krém, který dozdobíme nastrouhanou čokoládou, oplatkou a případně něčím dalším, co nás zrovna napadne. Fantazii se meze nekladou.
3
Dáme vychladit do lednice. Díky čokoládě krém krásně ztuhne. Můžeme podávat jako vynikající letní osvěžení.
Zařazení: Moučníky Zákusky
Vyzkoušeli recept

Komentáře k receptu

  • Kikina13
    Kikina13 |

    20. 7. 2014 17:13

    Vyzkoušela jsem a je to dobré. Dávám za 1. Čokoládu jsem použila hořkou, asi 50g.

  • Lenka
    Lenka |

    14. 2. 2014 11:30

    Co je tohle za pitomost?????