Jahody v čokoládovém tvarohu

Ingredience
Jahody  
Tvaroh  
Zakysaná smetana  
Čokoláda
rozpuštěná (+ na ozdobu)
 
Oplatky
na ozdobu
 

Postup přípravy:

Zařazení: Moučníky, Zákusky

Jahody zbavíme stopek a omyjeme. Tvaroh, zakysanou smetanu a rozpuštěnou čokoládu vyšleháme elektrickým šlehačem do hladkého krému.
Do misek či skleniček vkládáme vrstvu jahod, kterou pokryjeme krémem, a takto opakujeme do naplnění poháru. Poslední vrstvou by měl být krém, který dozdobíme nastrouhanou čokoládou, oplatkou a případně něčím dalším, co nás zrovna napadne. Fantazii se meze nekladou.
Dáme vychladit do lednice. Díky čokoládě krém krásně ztuhne. Můžeme podávat jako vynikající letní osvěžení.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 1 x
1
5 1 5 1
Rebarborové cheesecaky Tip na víkend: skvělé recepty s rebarborou Články z

Komentáře k receptu: Jahody v čokoládovém tvarohu

Komentáře

  1. Kikina13   20.07.2014 | 17:13 | reagovat |

    Vyzkoušela jsem a je to dobré. Dávám za 1. Čokoládu jsem použila hořkou, asi 50g.

  2. Lenka   14.02.2014 | 11:30 | reagovat |

    Co je tohle za pitomost?????

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Klape vám to ve vztahu? Poznáte to podle toho, jak spíte! Klape vám to ve vztahu? Poznáte to podle toho, jak spíte!
Pozor, demence hrozí i vám! Těchto pět triků vám pomůže se jí vyhnout Pozor, demence hrozí i vám! Těchto pět triků vám pomůže se jí vyhnout
Čtenářka Martina: Můj přítel se zabil kvůli hazardu! Čtenářka Martina: Můj přítel se zabil kvůli hazardu!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web