Jahody v čokoládovém tvarohu

Ingredience
Jahody  
Tvaroh  
Zakysaná smetana  
Čokoláda
rozpuštěná (+ na ozdobu)
 
Oplatky
na ozdobu
 

Postup přípravy:

Zařazení: Moučníky, Zákusky

Jahody zbavíme stopek a omyjeme. Tvaroh, zakysanou smetanu a rozpuštěnou čokoládu vyšleháme elektrickým šlehačem do hladkého krému.
Do misek či skleniček vkládáme vrstvu jahod, kterou pokryjeme krémem, a takto opakujeme do naplnění poháru. Poslední vrstvou by měl být krém, který dozdobíme nastrouhanou čokoládou, oplatkou a případně něčím dalším, co nás zrovna napadne. Fantazii se meze nekladou.
Dáme vychladit do lednice. Díky čokoládě krém krásně ztuhne. Můžeme podávat jako vynikající letní osvěžení.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 1 x
1
5 1 5 1

Oznámkujte recept jako ve škole

1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 1 (hodnoceno 1x)
Guacamole avokádový dip IQ menu nejen pro vaši hlavu Články z

Komentáře k receptu: Jahody v čokoládovém tvarohu

Komentáře

  1. Kikina13   20.07.2014 | 17:13 | reagovat | závadný

    Vyzkoušela jsem a je to dobré. Dávám za 1. Čokoládu jsem použila hořkou, asi 50g.

  2. Lenka   14.02.2014 | 11:30 | reagovat | závadný

    Co je tohle za pitomost?????

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

10 dárků, které ženy za žádnou cenu nechtějí najít pod stromečkem 10 dárků, které ženy za žádnou cenu nechtějí najít pod stromečkem
VIDEO: Získejte uhrančivý pohled jako Karolína Mališová VIDEO: Získejte uhrančivý pohled jako Karolína Mališová
Revoluce ve vyhledávání nemovitostí v České republice Revoluce ve vyhledávání nemovitostí v České republice
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web