Autor:

Jahodový štrůdl

Střední
Ingredience
Hladká mouka  
Listové těsto  
Jahody  
Dětské piškoty  
Čokoláda  
Kokos  

Postup přípravy:

Zařazení: Moučníky

Pomoučíme si vál. Těsto rozdělíme na půlky (z každé půlky bude jeden štrůdl). Těsto rozválíme a posypeme rozdrcenýma piškotama. Nahoru klademe asi do tří či čtyř řad jahody (celé nebo půlky).

Jahody polijeme rozpuštěnou čokoládou a posypeme kokosem. Vše zamotáme do štrůdlu. Štrůdl dáme na plech (nejlépe na papír na pečení). Pečeme asi při 150 - 160 stupních.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1

Oznámkujte recept jako ve škole

1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 0 (hodnoceno 0x)
Babiččin třený beránek Babiččin třený beránek Články z

Komentáře k receptu: Jahodový štrůdl

Komentáře

  1. Michaela Denková   19.08.2009 | 8:54 | reagovat | závadný

    Pro martinu maškovou: právě kokos a především piškoty by měly zabránit protékání šťávy z jahod případně čokolády. Zkuste rozdrcených piškotů příště přidat více...

  2. martina maškova   30.06.2009 | 12:51 | reagovat | závadný

    Jahody pustily dost šťavy a nebylo to ono,příště zkusím přídat vařený pudink.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

5 triků pro cukroví bez chyb. Žádné hrudky v polevě a lepivé těsto! 5 triků pro cukroví bez chyb. Žádné hrudky v polevě a lepivé těsto!
Efektní drdol za dvě minuty: Naučte se jednoduchý účes na večírek! Efektní drdol za dvě minuty: Naučte se jednoduchý účes na večírek!
Přezimování kaktusů: Které potřebují teplo a které  naopak zimu? Přezimování kaktusů: Které potřebují teplo a které naopak zimu?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web