Jahodový koláč II.

Hodnocení:

Moje:

-
-

Suroviny

Vložit do nákupu
  • Těsto
    • 300
      g hladká mouka
    • 150
      g hera
    • 80
      g moučkový cukr
    • žloutek
    • 3
      lžíce mléko
    • sůl
    • citronová kůra
  • Piškot
    • vejce
    • bílek
    • 70
      g moučkový cukr
    • 60
      g hrubá mouka

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Zpracujeme těsto a dáme ho na 2 hodiny odpočinout do chladna. Pak ho rozválíme na plech vyložený papírem a vložíme do vyhřáté trouby mírně předpéct asi 10 min., až velmi mírně zrůžoví. Pak těsto poklademe jahodami, pokud jsou větší, tak půlíme, zalejeme připraveným piškotem a dopečeme. Koláč je upečený, až piškot zrůžoví a když na něj sáhneme prstem, tak se nelepí.
Zařazení: Moučníky Koláče

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.