Autor:

Jahodová bublanina II

Střední
Ingredience
Polohrubá mouka 420 g
Cukr krupice 200 g
Hera 300 g
Vejce 6 ks
Mléko 2 dl
Prášek do pečiva 1 balíček
Citronová kůra  
Jahody  

Postup přípravy:

Zařazení: Moučníky, Buchty

Utřeme máslo s cukrem, postupně přidáme žloutky, mouku s práškem do pečiva, mléko a citronovou kůru. Ušleháme z bílků sníh a opatrně přimícháme. Plech s vyšším okrajem vymažeme máslem a vysypeme moukou, rozetřeme připravené těsto, poklademe jahodami a upečeme. Jahod dáme podle svého uvážení.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 1 x
3
3 1 5 1
Vanilkové semifredo Domácí zmrzliny a sorbety - to nejlepší letní mlsání Články z

Komentáře k receptu: Jahodová bublanina II

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Migréna, PMS nebo bolest zad. Jak se problémů zbavit do šedesáti minut? Migréna, PMS nebo bolest zad. Jak se problémů zbavit do šedesáti minut?
Uvidíte v Ulici: Anička se chce zabít a Evžen znovu sáhne po flašce! Uvidíte v Ulici: Anička se chce zabít a Evžen znovu sáhne po flašce!
Jak se starat o své intimní partie - čemu se vyhnout? Jak se starat o své intimní partie - čemu se vyhnout?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web