Autor:

Jahodová bublanina II

Střední
Ingredience
Polohrubá mouka 420 g
Cukr krupice 200 g
Hera 300 g
Vejce 6 ks
Mléko 2 dl
Prášek do pečiva 1 balíček
Citronová kůra  
Jahody  

Postup přípravy:

Zařazení: Moučníky, Buchty

Utřeme máslo s cukrem, postupně přidáme žloutky, mouku s práškem do pečiva, mléko a citronovou kůru. Ušleháme z bílků sníh a opatrně přimícháme. Plech s vyšším okrajem vymažeme máslem a vysypeme moukou, rozetřeme připravené těsto, poklademe jahodami a upečeme. Jahod dáme podle svého uvážení.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 1 x
3
3 1 5 1
Odpalované pusinky s pomerančovým krémem Kouzelné plody citrusů Články z

Komentáře k receptu: Jahodová bublanina II

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

6 věcí z milostného života, které nikdy nedávejte na sociální sítě 6 věcí z milostného života, které nikdy nedávejte na sociální sítě
Blanka Milfaitová: Cestuje po světě a stále vaří marmelády i pro Buckinghamský palác Blanka Milfaitová: Cestuje po světě a stále vaří marmelády i pro Buckinghamský palác
Zatočte s rýmou pomocí Sinupretu! Zatočte s rýmou pomocí Sinupretu!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web