Jáhlový dezert

Hodnocení:

Moje:

-
-

Suroviny

Vložit do nákupu
    • jáhly
    • rozinky
    • jablka
    • skořice
    • 2
      hrnek jablečný džus

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Jáhly třikrát spaříme a uvaříme do měkka v jablečném džusu, během varu vložíme spařené rozinky a nastrouhané jablíčko. Okořeníme skořicí. Rozdělíme do mističek a necháme vychladit.
2
Podáváme chlazené s kopečkem selského jogurtu nebo kysané smetany.
Zařazení: Moučníky Dezerty

Komentáře k receptu

  • ladislava staffenová
    ladislava staffenová |

    3. 11. 2008 14:12

    Pavlíno, prolít horkou vodou nejlépe v sítku nebo košíku, nechat to tak 10 vteřin a opakovat. Je to totéž jako u proplachování rýže.

  • Pavlina S.
    Pavlina S. |

    3. 11. 2008 13:59

    Mam zacatecnicky dotaz :) - co to znamena, ze se jahly maji "sparit"?