Autor:

Jáhlový dezert

Snadné
Ingredience
Jáhly  hrnek
Rozinky  
Jablka  
Skořice  
Jablečný džus 2 hrnek

Postup přípravy:

Zařazení: Moučníky, Dezerty

Jáhly třikrát spaříme a uvaříme do měkka v jablečném džusu, během varu vložíme spařené rozinky a nastrouhané jablíčko. Okořeníme skořicí. Rozdělíme do mističek a necháme vychladit.

Podáváme chlazené s kopečkem selského jogurtu nebo kysané smetany.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Koláč s mákem, švestkami a mandlemi 4 báječné koláče ze světlého těsta Články z

Komentáře k receptu: Jáhlový dezert

Komentáře

  1. ladislava staffenová   03.11.2008 | 14:12 | reagovat |

    Pavlíno, prolít horkou vodou nejlépe v sítku nebo košíku, nechat to tak 10 vteřin a opakovat. Je to totéž jako u proplachování rýže.

  2. Pavlina S.   03.11.2008 | 13:59 | reagovat |

    Mam zacatecnicky dotaz :) - co to znamena, ze se jahly maji "sparit"?

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

7 překvapivých důvodů, proč bývá druhé manželství lepší než to první 7 překvapivých důvodů, proč bývá druhé manželství lepší než to první
Sladkosti a alkohol: Co je při hubnutí horší a vy to nebudete smět? Sladkosti a alkohol: Co je při hubnutí horší a vy to nebudete smět?
Jak snadno a dobře vymalovat pokoj? Stačí znát těchto 7 rad! Jak snadno a dobře vymalovat pokoj? Stačí znát těchto 7 rad!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web