Autor:

Jáhlová mléčná kaše

20 minut PT0H20M
Snadné
Porce: 3
Ingredience
Jáhly 1 hrnek
Mléko polotučné 2,5 hrnek
Máslo 20 g
Vanilkový cukr
dle vlastní chutí asi
20 g
Kakao
dle chuti
 
Kokos
dle chuti
 
Ořechy
dle chuti
 
Sůl  

Postup přípravy:

Zařazení: Pokrmy, Kaše

Jáhly spaříme horkou vodou. Následně smícháme s mlékem a dáme pozvolna vařit. Do horkého přidáme máslo a cukr a za stálého míchání vaříme dokud směs nezhoustne na kaši (přibližně 10 až 15 min.). Směs nalijeme na talíř a posypeme dle chuti kakaem, skořicí, kokosem nebo ořechy, záleží jen na nás.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 2 x
2+
4.5 2 5 1
Šípková omáčka Nejoblíbenější omáčky k masu Články z

Komentáře k receptu: Jáhlová mléčná kaše

Komentáře

  1. zdena   24.11.2013 | 22:02 | reagovat |

    Dobré je pokapat kaši medem a poklást ovocem (jahody, maliny, ostružiny, ananas atp.).

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Chilli papričky: Jak je snadno vypěstovat i v panelákovém bytě Chilli papričky: Jak je snadno vypěstovat i v panelákovém bytě
Domácí pleťový peeling: Jak si ho vyrobit? Domácí pleťový peeling: Jak si ho vyrobit?
Origami jeřáb: Vyrobte si symbol dlouhověkosti Origami jeřáb: Vyrobte si symbol dlouhověkosti
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web