Autor:

Jachnija z kuřete

Střední
Ingredience
Kuřecí maso
celé kuře
1 ks
Rostlinný olej 5 lžíce
Víno 1 sklenice
Cibule 300 g
Rajský protlak 2 lžíce
Hladká mouka 1 lžíce
Mletá paprika 1 lžíce
Pepř mletý  
Sůl  

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Drůbeží

Očištěné kuře nakrájíme na čtvrtky, osolíme, opepříme a necháme chvíli odležet. Na plátky nakrájenou cibuli orestujeme na oleji, posypeme paprikou, vmícháme rajčatový protlak, přidáme porce kuřete, podlijeme vínem a dusíme doměkka.

Při dušení maso podléváme vodou, ke konci dušení šťávu zahustíme moukou rozmíchanou ve vodě.

Podáváme s rýží nebo brambory a s paprikovým, okurkovým nebo rajčatovým salátem.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Kuřecí cassoulet s fazolemi a klobásou Menu pro přátele Články z

Komentáře k receptu: Jachnija z kuřete

Komentáře

  1. Jana   09.08.2006 | 11:51 | reagovat |

    Jaké víno,bílé?

  2. komita   08.08.2006 | 22:16 | reagovat |

    není tam té cibule nějak málo?

  3. Airan Novakova   13.06.2005 | 21:06 | reagovat |

    Tady pred "jachnija" mohlo stat klidne slovo "balkanska" :-))) Znama uprava, doporucuji! Zadne zbytecne koreni, proste, jednoduche, dobre.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Nejdřív málem zemřela při výslechu, potom v mlátičce a nakonec při povodních Nejdřív málem zemřela při výslechu, potom v mlátičce a nakonec při povodních
Proměna jídelny: Kombinace starého nábytku a moderních prvků vás nadchne! Proměna jídelny: Kombinace starého nábytku a moderních prvků vás nadchne!
Chat: Věčné problémy s pletí? Ptejte se odbornice, jak s nimi zatočit Chat: Věčné problémy s pletí? Ptejte se odbornice, jak s nimi zatočit
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web