Jablkový srnčí hřbet II.

Hodnocení:

Moje:

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 180
      g moučkový cukr
    • 180
      g polohrubá mouka
    • 180
      g máslo
    • 0,5
      balíček prášek do pečiva
    • 3
      ks rozšlehané vejce
    • 4
      ks jablka
    • 1
      lžička skořice
    • ořechy
    • rozinky

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Jablka nakrájíme na drobné kostičky. Vše ostatní smícháme a spojíme s jablky.¨2 formy srnčího hřbetu vymažeme máslem, vysypeme strouhankou, naplníme těstem a pečeme při 175 °C cca 30 minut.
Zařazení: Moučníky Řezy

Komentáře k receptu

  • Janka
    Janka |

    13. 2. 2011 10:15

    Opravdu MOC dobrý chlebíček, taktéž jsem pekla pouze v jedné formě, jednoduchý, rychlý, určitě upeču znovu!

  • Mia
    Mia |

    26. 3. 2008 14:55

    Moc dobré jen sem do toho musela dát trochu víc mouky a z množství těsta sem upekla 1 hřeben. Ale určitě zopakuji!