Autor:

Jablkový moučník II.

50 minut PT0H50M
Střední
Ingredience
Žloutek 5 ks
Bílek 5 ks
Hladká mouka 310 g
Moučkový cukr 310 g
Voda
teplá
10 lžíce
Rostlinný olej 12 lžíce
Prášek do pečiva 1/2 balíček
Kakao  
Jablka  

Postup přípravy:

Zařazení: Moučníky, Buchty

Žloutky, cukr utřeme, přidáme teplou vodu, olej a ještě chvíli třeme. Přidáme mouku s práškem a sněhem z bílků. Do poloviny těsta přimícháme kakao.
Na plech položíme papír vymaštěný a vysypaný moukou, poklademe měsíčky jablek, na to nalijeme hnědé těsto, potom bílé a dáme péci.
Upečené necháme vychladit. Potom převrátíme, stáhneme papír, potřeme krémem a polijeme čokoládovou polevou.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 1 x
2
4 1 5 1
Bryndzové pirohy Vyzkoušejte speciality ze slovenské kuchyně Články z

Komentáře k receptu: Jablkový moučník II.

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Co začít teď jíst, abyste v létě měla dokonalou postavu? Zkuste toto! Co začít teď jíst, abyste v létě měla dokonalou postavu? Zkuste toto!
Vyzkoušeno za vás: Domácí oční maska vás zbaví kruhů a otoků pod očima Vyzkoušeno za vás: Domácí oční maska vás zbaví kruhů a otoků pod očima
5 módních hitů, které nesmí chybět v jarním dětském šatníku. Pořiďte je s 20% slevou! 5 módních hitů, které nesmí chybět v jarním dětském šatníku. Pořiďte je s 20% slevou!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web