Jablkový moučník II.

Hodnocení:

Moje:

50 minut
-

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 5
      ks žloutek
    • 5
      ks bílek
    • 310
      g hladká mouka
    • 310
      g moučkový cukr
    • 10
      lžíce voda teplá
    • 12
      lžíce rostlinný olej
    • 0,5
      balíček prášek do pečiva
    • kakao
    • jablka

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Žloutky, cukr utřeme, přidáme teplou vodu, olej a ještě chvíli třeme. Přidáme mouku s práškem a sněhem z bílků. Do poloviny těsta přimícháme kakao.
2
Na plech položíme papír vymaštěný a vysypaný moukou, poklademe měsíčky jablek, na to nalijeme hnědé těsto, potom bílé a dáme péci.
3
Upečené necháme vychladit. Potom převrátíme, stáhneme papír, potřeme krémem a polijeme čokoládovou polevou.
Zařazení: Moučníky Buchty

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.