Autor:

Jablkový moučník II.

50 minut PT0H50M
Střední
Ingredience
Žloutek 5 ks
Bílek 5 ks
Hladká mouka 310 g
Moučkový cukr 310 g
Voda
teplá
10 lžíce
Rostlinný olej 12 lžíce
Prášek do pečiva 1/2 balíček
Kakao  
Jablka  

Postup přípravy:

Zařazení: Moučníky, Buchty

Žloutky, cukr utřeme, přidáme teplou vodu, olej a ještě chvíli třeme. Přidáme mouku s práškem a sněhem z bílků. Do poloviny těsta přimícháme kakao.
Na plech položíme papír vymaštěný a vysypaný moukou, poklademe měsíčky jablek, na to nalijeme hnědé těsto, potom bílé a dáme péci.
Upečené necháme vychladit. Potom převrátíme, stáhneme papír, potřeme krémem a polijeme čokoládovou polevou.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 1 x
2
4 1 5 1
Olejová bublanina s meruňkami 5 skvělých dezertů bez vážení Články z

Komentáře k receptu: Jablkový moučník II.

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Gábi se nebojí zeptat: Podívejte se, jak sexkoučka učí masáž penisu Gábi se nebojí zeptat: Podívejte se, jak sexkoučka učí masáž penisu
Elegantní i bláznivé: Jaké nehty budou letos trendy? Elegantní i bláznivé: Jaké nehty budou letos trendy?
7 dietních tajemství Ivanky Trump: Jak si udržuje štíhlou postavu? 7 dietních tajemství Ivanky Trump: Jak si udržuje štíhlou postavu?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web