Jablkový krém

Hodnocení:

Moje:

-
-

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 6
      ks jablka větší
    • 50
      g moučkový cukr
    • 50
      g rozinky
    • 1
      ks citron šťáva a kůra z
    • 2
      ks bílek

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Jablka upečeme, oloupeme, odstraníme jádřince, dužinu rozmělníme a důkladně umícháme. Přidáme citronovou kůru, cukr, rozinky uvařené v trošce vody. Nakonec zlehka vmícháme tuhý sníh z bílků. Krém navrstvíme do pohárů (nejlépe na šumivé víno), ozdobíme šlehačkou, několika rozinkami a dáme vychladit.
Zařazení: Moučníky Nepečené

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.