Autor:

Jablkový koláč džaldí-džaldí

Střední
Ingredience
Polohrubá mouka 1 šálek
Krupice 1 šálek
Cukr krupice 1 šálek
Prášek do pečiva 1 lžička
Jablka 1 kg
Vanilka
nebo skořice
1 lžička
Máslo 200 g

Postup přípravy:

Zařazení: Moučníky, Koláče

V míse smícháme mouku, krupičku, cukr a prášek do pečiva. Polovinu této směsi nasypeme do pekáče z varného skla. Na to nastrouháme oloupaná jablka a ochutíme vanilkou nebo skořicí. Navrch nasypeme druhou část směsi a celý povrch řádně zalejeme rozpuštěným máslem. Dáme péci do vyhřáté trouby asi na 30 minut.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Reklama
Francouzský jablečný koláč s mandlemi Jak zpracovat bohatou jablečnou úrodu? Články z

Komentáře k receptu: Jablkový koláč džaldí-džaldí

Komentáře

  1. Emma   12.10.2011 | 10:23 | reagovat |

    =-O ja som ho ešte neurobila ale snad bude dobrí O:-)

  2. Martina   09.10.2011 | 9:11 | reagovat |

    Lepší je se ho po upečení vůbec nedotknout, dát ho přes noc do ledničky a konzumovat teprve druhý den...pak to nemá chybu.:-)

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Nehubnete? Můžete si za to sama! Výmluvy, na které už to neuhrajete Nehubnete? Můžete si za to sama! Výmluvy, na které už to neuhrajete
Anna Slováčková: Rodiče rozhodně nehodlám soudit Anna Slováčková: Rodiče rozhodně nehodlám soudit
Exotické bylinky, které snadno seženete a pomůžou vám proti nachlazení Exotické bylinky, které snadno seženete a pomůžou vám proti nachlazení
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web