Jablkový koláč džaldí-džaldí

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
neuvedeno
neuvedeno
neuvedeno
autor: Recepty

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 1
      šálek polohrubá mouka
    • 1
      šálek krupice
    • 1
      šálek cukr krupice
    • 1
      lžička prášek do pečiva
    • 1
      kg jablka
    • 1
      lžička vanilka nebo skořice
    • 200
      g máslo

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
V míse smícháme mouku, krupičku, cukr a prášek do pečiva. Polovinu této směsi nasypeme do pekáče z varného skla. Na to nastrouháme oloupaná jablka a ochutíme vanilkou nebo skořicí. Navrch nasypeme druhou část směsi a celý povrch řádně zalejeme rozpuštěným máslem. Dáme péci do vyhřáté trouby asi na 30 minut.
Zařazení: Moučníky Koláče

Komentáře k receptu

  • Emma
    Emma |

    12. 10. 2011 10:23

    =-O ja som ho ešte neurobila ale snad bude dobrí O:-)

  • Martina
    Martina |

    9. 10. 2011 09:11

    Lepší je se ho po upečení vůbec nedotknout, dát ho přes noc do ledničky a konzumovat teprve druhý den...pak to nemá chybu.:-)