Jablkový koláč DIA

Hodnocení:

Moje:

60 minut
-

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 300
      g hladká mouka
    • 200
      g tuk
    • 1
      ks vejce
    • jablka
    • dia marmeláda
    • hnědý rum

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Mouku, tuk a vejce zpracujeme na těsto, pokud se zdá husté zředíme trouchou mléka, rozválíme do formy, poklademe oloupanými na měsíčky pokrájenými jablky. Jablka pocákáme DIA marmeládou vylepšenou trochou rumu, případně mírně zředěnou vodou. Můžeme také posypat drobenkou, kterou jsme místo cukrem osladili diabetickým sladidlem.
Zařazení: Moučníky Koláče DIA

Komentáře k receptu

  • Helena z Karviné
    Helena z Karviné |

    28. 10. 2010 10:12

    Já při takové teplotě peču tak 30-35 minut.

  • Jana z VM
    Jana z VM |

    28. 8. 2007 09:07

    Já bych pekla jako ostatní koláče na plechu - tak na 170 až 180 st.

  • Hanka Kantorová
    Hanka Kantorová |

    27. 8. 2007 18:06

    nevíte někdo na jak louho se peče a na kolik stupnů??