Autor:

Jablkové pohankové lívanečky

Střední
Ingredience
Pohanková mouka 500 g
Sodovka 3 dl
Jablka 3 ks
Vejce 3 ks
Olej  
Med  
Smetana ke šlehání  

Postup přípravy:

Zařazení: Pokrmy, Sladké

Z mouky, vody a vajec vyšleháme těsto, doplníme hrubě strouhanými jablky a pečeme v lívanečníku nebo na pánvi jako omeletky. Teplé podáváme zdobené šlehačkou a medem.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Šípková omáčka Nejoblíbenější omáčky k masu Články z

Komentáře k receptu: Jablkové pohankové lívanečky

Komentáře

  1. JANA   28.09.2015 | 18:55 | reagovat |

    Pohanka je velmi zdravá, zpevńuje cévy (např. cévky v očích a pod.) proto bych mouku nechala pohankovou.

  2. Iveta Soralova   15.05.2007 | 21:13 | reagovat |

    Dávám normální mouku a teplé obaluji ve skořicovém cukru.Je to dobré ,ale bereme to jako moučník ke kávě.Moc dobrý recept

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Chilli papričky: Jak je snadno vypěstovat i v panelákovém bytě Chilli papričky: Jak je snadno vypěstovat i v panelákovém bytě
Domácí pleťový peeling: Jak si ho vyrobit? Domácí pleťový peeling: Jak si ho vyrobit?
Origami jeřáb: Vyrobte si symbol dlouhověkosti Origami jeřáb: Vyrobte si symbol dlouhověkosti
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web