Autor:

Jablkové pohankové lívanečky

Střední
Ingredience
Pohanková mouka 500 g
Sodovka 3 dl
Jablka 3 ks
Vejce 3 ks
Olej  
Med  
Smetana ke šlehání  

Postup přípravy:

Zařazení: Pokrmy, Sladké

Z mouky, vody a vajec vyšleháme těsto, doplníme hrubě strouhanými jablky a pečeme v lívanečníku nebo na pánvi jako omeletky. Teplé podáváme zdobené šlehačkou a medem.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Domácí těstoviny Domácí těstoviny rychle a jednoduše Články z

Komentáře k receptu: Jablkové pohankové lívanečky

Komentáře

  1. JANA   28.09.2015 | 18:55 | reagovat |

    Pohanka je velmi zdravá, zpevńuje cévy (např. cévky v očích a pod.) proto bych mouku nechala pohankovou.

  2. Iveta Soralova   15.05.2007 | 21:13 | reagovat |

    Dávám normální mouku a teplé obaluji ve skořicovém cukru.Je to dobré ,ale bereme to jako moučník ke kávě.Moc dobrý recept

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Chcete být šťastnější? Lvi potřebují uznání, Váhy životní harmonii Chcete být šťastnější? Lvi potřebují uznání, Váhy životní harmonii
Třicetidenní výzva: Čtyři jednoduché cviky vám stačí na výstavní ruce! Třicetidenní výzva: Čtyři jednoduché cviky vám stačí na výstavní ruce!
Jak opravdu účinné jsou diety při léčbě obezity a nadváhy? Jak opravdu účinné jsou diety při léčbě obezity a nadváhy?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web