Autor:

Jablkové pohankové lívanečky

Střední
Ingredience
Pohanková mouka 500 g
Sodovka 3 dl
Jablka 3 ks
Vejce 3 ks
Olej  
Med  
Smetana ke šlehání  

Postup přípravy:

Zařazení: Pokrmy, Sladké

Z mouky, vody a vajec vyšleháme těsto, doplníme hrubě strouhanými jablky a pečeme v lívanečníku nebo na pánvi jako omeletky. Teplé podáváme zdobené šlehačkou a medem.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Makarony s pancettou Zapečte to! 4x večeře do trouby Články z

Komentáře k receptu: Jablkové pohankové lívanečky

Komentáře

  1. JANA   28.09.2015 | 18:55 | reagovat |

    Pohanka je velmi zdravá, zpevńuje cévy (např. cévky v očích a pod.) proto bych mouku nechala pohankovou.

  2. Iveta Soralova   15.05.2007 | 21:13 | reagovat |

    Dávám normální mouku a teplé obaluji ve skořicovém cukru.Je to dobré ,ale bereme to jako moučník ke kávě.Moc dobrý recept

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Klape vám to ve vztahu? Poznáte to podle toho, jak spíte! Klape vám to ve vztahu? Poznáte to podle toho, jak spíte!
Pozor, demence hrozí i vám! Těchto pět triků vám pomůže se jí vyhnout Pozor, demence hrozí i vám! Těchto pět triků vám pomůže se jí vyhnout
Čtenářka Martina: Můj přítel se zabil kvůli hazardu! Čtenářka Martina: Můj přítel se zabil kvůli hazardu!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web