Jablkové pohankové lívanečky

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
neuvedeno
neuvedeno
neuvedeno
autor: Ladia

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 500
      g pohanková mouka
    • 3
      dl sodovka
    • 3
      ks jablka
    • 3
      ks vejce
    • olej
    • med
    • smetana ke šlehání

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Z mouky, vody a vajec vyšleháme těsto, doplníme hrubě strouhanými jablky a pečeme v lívanečníku nebo na pánvi jako omeletky. Teplé podáváme zdobené šlehačkou a medem.
Zařazení: Pokrmy Sladké

Komentáře k receptu

  • JANA
    JANA |

    28. 9. 2015 18:55

    Pohanka je velmi zdravá, zpevńuje cévy (např. cévky v očích a pod.) proto bych mouku nechala pohankovou.

  • Iveta Soralova
    Iveta Soralova |

    15. 5. 2007 21:13

    Dávám normální mouku a teplé obaluji ve skořicovém cukru.Je to dobré ,ale bereme to jako moučník ke kávě.Moc dobrý recept