Autor:

Jablkové koláčky II.

Střední
Ingredience
Máslo 250 g
Cukr 200 g
Sůl  špetka
Vanilkový cukr
Vejce 4 ks
Hladká mouka 400 g
Prášek do pečiva
Jablka 1,5 kg
Skořice 1/2 lžička
Citronová šťáva  
Tuk  

Postup přípravy:

Zařazení: Moučníky, Koláče

Jablka omyjeme, oloupeme, rozkrájíme na čtvrtky a zbavíme jadřinců. Potom posekáme na malé kousky. Změklé máslo utřeme do pěny s cukrem a špetkou soli. Přidáme vejce. Mouku smícháme s práškem do pečiva a vmícháme do těsta. Nakrájená jablka, skořici a šťávu z citronu přimícháme do těsta. Polévkovou lžící vykrajujeme malé koláčky, které klademe na vymazaný plech. Pečeme 15-20 minut.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1

Oznámkujte recept jako ve škole

1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 0 (hodnoceno 0x)
Reklama
Vorarlbersko Vorarlbersko - recepty a speciality rakouské kuchyně Články z

Komentáře k receptu: Jablkové koláčky II.

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Krásná pleť bez vrásek? Jezte brokolici a mandle! Krásná pleť bez vrásek? Jezte brokolici a mandle!
Největší mýty o mase a hubnutí: Je plné antibiotik a barva hraje roli Největší mýty o mase a hubnutí: Je plné antibiotik a barva hraje roli
Jak zažít orgasmus, který bude trvat celou dlouhou minutu Jak zažít orgasmus, který bude trvat celou dlouhou minutu
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web