Jablka v těstíčku

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
neuvedeno
neuvedeno
neuvedeno
autor: tereSSka

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 500
      g jablka
    • 250
      g polohrubá mouka
    • 50
      g hladká mouka
    • 3
      ks vejce
    • 2
      dl pivo
    • 1
      dl voda
    • 1
      balení vanilkový cukr
    • cukr podle chuti
    • skořice
    • olej na smažení

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Jablka oloupeme, vykrojíme jádřince, nakrájíme na plátky a obalíme v hladké mouce.
2
Vodu, pivo, vanilkový cukr, polohrubou mouku a vejce umícháme na řídké těstíčko, ve kterém obalíme jablka a usmažíme z obouch stran. Po usmažení obalíme v cukru se skořicí.
Zařazení: Zdravě i chutně Ovoce

Komentáře k receptu

  • TereSSka
    TereSSka |

    29. 9. 2006 08:37

    Jana: jj udělej to jak říká Tereza J.

  • Tereza Jarčušková
    Tereza Jarčušková |

    25. 9. 2006 06:59

    Treba vyprážať rýchlo v horúcom oleji, aby cestíčko nenasiaklo tukom, položiť na servítku, ktorá vyšný tuk odsaje .

  • Jana
    Jana |

    24. 9. 2006 14:34

    Zloušela jsem,ale nám to nechutnalo,je to příliš mastné.

  • TereSSKa
    TereSSKa |

    23. 9. 2006 09:01

    JJ skus to.. je to dobrý

  • Ivana Kašparovská
    Ivana Kašparovská |

    22. 9. 2006 09:32

    Mám obdobný recept, místo piva používám víno nebo šampaňské. Ale s pivem jsem to ještě nezkoušela. Dobrý nápad.