Autor:

Jablka v červeném županu

Střední
Ingredience
Jablka 6 ks
Vanilkový pudink 1 balíček
Žloutek 2 ks
Vaječný koňak 1 dl
Mandle 100 g
Máslo 50 g
Olej  
Šlehačka  
Griotka  

Postup přípravy:

Zařazení: Moučníky, Dezerty

Jablka oloupeme, zbavíme jádřinců a nakrájíme na kolečka silná asi 1 cm. Žloutek vyšleháme s koňakem. Kolečka jablek obalujeme v pudinkovém prášku, koňaku se žloutkem a strouhaných mandlích. Smažíme v oleji z obou stran. Horké potřeme máslem, ozdobíme šlehačkou a trošku polejeme griotkou. Ihned podáváme.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Muffiny s malinami Muffiny sladké & slané Články z

Komentáře k receptu: Jablka v červeném županu

Komentáře

  1. Tereza Jarčušková   01.06.2006 | 12:44 | reagovat |

    Zvlášť, najprv v pudingu, potom v žĺtkoch s koňakom a potom v strúhaných mandliach. Ako keď obaľujete v trojobale.

  2. Airan   30.05.2006 | 9:17 | reagovat |

    Terezko, tohle musi vypadat uzasne! Jen se musim zeptat, kolecka obalime v pudinkovym prasku a pak v konacne smesi, anebo pudink smichame s konakem a zloutky dohromady?

  3. Jana Kutačová   30.05.2006 | 7:12 | reagovat |

    To by můj syn mlaskal..o)

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

5 ranních návyků, po kterých se bohužel přibírá 5 ranních návyků, po kterých se bohužel přibírá
Jitka Schneiderová v další řadě První republiky: Koho bude hrát a jak její postava zamíchá kartami? Jitka Schneiderová v další řadě První republiky: Koho bude hrát a jak její postava zamíchá kartami?
Petrklíče, hyacinty, narcisy: Jak na to, aby vydržely i v interiéru Petrklíče, hyacinty, narcisy: Jak na to, aby vydržely i v interiéru
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web