Autor:

Jablíčka na zimu

Snadné
Ingredience
Jablka  
Cukr krystal  

Postup přípravy:

Jablíčka omyjeme, zbavíme jadřinců a nastrouháme na plátky. Do vymytých sklenic dáme na dno 1 polévkovou lžíci cukru, vrstvu nastrouhaných jablíček, která řádně stlačíme, v polovině plněné sklenice přisypeme další lžíci cukru a opět vrstvu jablíček (stlačíme). Končíme lžící cukru. Sklenici uzavřeme víčkem a sterilujeme 40 minut při 85 st. C. Máme připravený polotovar na štrúdl, koláče, moučníky, žemlovku, atd. V zimě stačí jen sklenici otevřít.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1

Komentáře k receptu: Jablíčka na zimu

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Klape vám to ve vztahu? Poznáte to podle toho, jak spíte! Klape vám to ve vztahu? Poznáte to podle toho, jak spíte!
Pozor, demence hrozí i vám! Těchto pět triků vám pomůže se jí vyhnout Pozor, demence hrozí i vám! Těchto pět triků vám pomůže se jí vyhnout
Čtenářka Martina: Můj přítel se zabil kvůli hazardu! Čtenářka Martina: Můj přítel se zabil kvůli hazardu!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web