Autor:

Jablečný punč na prohřátí

Střední
Ingredience
Voda 1 dl
Cukr krupice 4 lžíce
Skořice
Smotky
2 ks
Jablka 1 ks
Jablečný džus  
Havana
Bacardi či jiné nebo nahradit vodkou (V žádném případě ne Tuzemák)
1 dl
Hřebíček  

Postup přípravy:

Zařazení: Nápoje, Alkoholické, Teplé

Jablko omyjeme, vykrojíme jadřinec a nakrájime i se slupkou na osminky a vložíme do 4 hrnků na čaj. Všechny ostatní suroviny smícháme nejlépe ve skleněné konvici a dáme na plotnu a ohříváme až téměř do bodu varu.

Nápoj se nesmí vařit, těsně před bodem varu sundáme z plotny a naléváme do hrnečků s jablky. Tohle pití je moc dobré, ale docela silné.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 1 x
1
5 1 5 1

Komentáře k receptu: Jablečný punč na prohřátí

Komentáře

  1. Anonym   07.12.2006 | 17:46 | reagovat |

    Komu je zima, zkuste. A věřte, že nezůstane jen u jednoho hrnečku :-).

  2. Marie Svobodová   12.01.2006 | 11:55 | reagovat |

    Na zahřátí a dobrou náladu po návratu ze zimní procházky skvělé. Doporučuji vyzkoušet.

  3. Anonym   22.12.2005 | 17:33 | reagovat |

    Dobrou chuť má také punč z červeného vína a pomerančového džusu, jinak stejné složení...

  4. Lidka Kábrtová   11.03.2005 | 16:56 | reagovat |

    Doporučuji zůstat u toho bílého vína, červeným se z toho udělá svařák a poničí to celkovou chuť.

  5. anonym   11.03.2005 | 7:40 | reagovat |

    Šlo by to i z červeného vína. Mám ho raději. Džusu by to asi nevadilo ale bílému rumu asi ano.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Kteří muži vám budou nevěrní? Nejvíc podvádějí Střelci, Vodnáři a Blíženci! Kteří muži vám budou nevěrní? Nejvíc podvádějí Střelci, Vodnáři a Blíženci!
5 důvodů, proč vaše břicho nemizí, i když chodíte cvičit 5 důvodů, proč vaše břicho nemizí, i když chodíte cvičit
Fotogalerie Tatiany Vilhelmové: Jak to, že vypadá pořád stejně? Fotogalerie Tatiany Vilhelmové: Jak to, že vypadá pořád stejně?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web