Autor:

Jablečný punč

Střední
Ingredience
Jablečný mošt 3/4 l
Voda 1/4 l
Citronová kůra
(Kousek skořice)
 
Škrobová moučka 2 lžíce
Cukr  
Sůl
(Jedno zrnko)
 
Brandy 1 dl
Rozinky  

Postup přípravy:

Zařazení: Nápoje, Alkoholické, Teplé

Rozinky přebereme, propláchneme, spaříme vařící vodou a necháme okapat. Mošt zahřejeme k varu, přidáme škrobovou moučku rozmíchanou s vodou, citronovou kůru (skořici), sůl, cukr, přivedeme k varu a vaříme asi minutu. Citronovou kůru (skořici) vyjmeme, přidáme rozinky a lihovinu, rozdělíme do sklenic a podáváme.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 1 x
1
5 1 5 1

Komentáře k receptu: Jablečný punč

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

7 překvapivých důvodů, proč bývá druhé manželství lepší než to první 7 překvapivých důvodů, proč bývá druhé manželství lepší než to první
Sladkosti a alkohol: Co je při hubnutí horší a vy to nebudete smět? Sladkosti a alkohol: Co je při hubnutí horší a vy to nebudete smět?
Jak snadno a dobře vymalovat pokoj? Stačí znát těchto 7 rad! Jak snadno a dobře vymalovat pokoj? Stačí znát těchto 7 rad!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web