Autor:

Jablečný páj

Jablečný páj

Postup přípravy:

Zařazení: Moučníky

Zaděláme těsto,menší třetinu odkrojíme na „těstové víko“.Zbytek těsta rozválíme a dáme do formy 24 cm.
Jablka oloupeme,zbavíme jadřinců a nakrájíme na plátky,přidáme všechny suroviny na náplň,promícháme a dáme na těsto.Příklopíme vyváleným víkem,nožem prořízneme pár otvorů,pomažeme vajíčkem a upečeme do zlatova.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 1 x
3
3 1 5 1
Babiččin třený beránek Babiččin třený beránek Články z

Komentáře k receptu: Jablečný páj

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Plné, nebo úzké: Co o vaší povaze vypovídá tvar rtů? Plné, nebo úzké: Co o vaší povaze vypovídá tvar rtů?
Vědci varují ženy před nošením podprsenek. Vážně jsou nebezpečné? Vědci varují ženy před nošením podprsenek. Vážně jsou nebezpečné?
5 zásadních pravidel sexu s kamarádem! Hlavně u něj nepřespávejte! 5 zásadních pravidel sexu s kamarádem! Hlavně u něj nepřespávejte!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web