Jablečný mošt s hroznovým vínem

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
neuvedeno
neuvedeno
neuvedeno
autor: Ladia

Suroviny

Vložit do nákupu
  • Na 1 litr moštu
    • 2
      kg jablka šťavnaté
    • 1
      ks hroznové víno
    • máta na ozdobu

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Omytá jablka nakrájíme na čtvrtky, zbavíme jádřinců a vylisujeme šťávu (v odšťavňovači). Z vína obereme kuličky a každou nožem podélně nařízneme. Kuličky hodíme do džbánu s jablečným moštem a dáme do ledničky vyhladit.
2
Podáváme se slámkou a dlouhou koktejlovou lžičkou, abychom mohli snadno vybírat hroznové víno.
Zařazení: Nápoje Studené

Komentáře k receptu

  • 59
    59 |

    7. 1. 2012 18:15

    sfgz :-( :-D :-! :'( :-X :-| <:-)