Autor:

Italský špíz

Střední
Ingredience
Vepřové maso
nakrájené na 3 cm kostky
150 g
Vepřová játra
bez blan - nakrájená na 3 cm kostky
150 g
Cherry rajčátka 100 g
Šalvěj
lístky nebo bobkový list
24 ks
Rozmarýn
nebo dobromysl - sušený
1 lžička
Sůl 1 špetka
Pepř mletý 1 špetka
Olivový olej 110 ml
Jalovec
4-5 bobulek
5 ks

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Vepřové

Na 8 kovových jehel nebo dřevěných špejlí předem na hodinu namočených ve vodě střídavě napichujeme maso, játra a rajčátka se šalvějí. Posypeme rozmarýnem a poskládáme do mělké velké nádoby. Osolíme, opepříme a zalijeme olejem. Přidáme jalovec, přikryjeme a necháme alespoň 5 hodin marinovat. Pak vše dáme do pekáče a pozvolna pečeme v troubě dozlatova.

Servírujte s bílou rýží a vychlazeným bílým vínem.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Šťavnaté hruškové speciality - 1. díl Články z

Komentáře k receptu: Italský špíz

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

10 věcí, které na něm nikdy nezměníte. A ani byste se o to neměla snažit 10 věcí, které na něm nikdy nezměníte. A ani byste se o to neměla snažit
Nejlepší mazanec: 5 receptů, podle kterých ho zvládne každý Nejlepší mazanec: 5 receptů, podle kterých ho zvládne každý
Proč jste single? Panny jsou vybíravé, Střelci se bojí nudy! Proč jste single? Panny jsou vybíravé, Střelci se bojí nudy!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web