Italský špíz

Hodnocení:

Moje:

-
-

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 150
      g vepřové maso nakrájené na 3 cm kostky
    • 150
      g vepřová játra bez blan - nakrájená na 3 cm kostky
    • 100
      g cherry rajčátka
    • 24
      ks šalvěj lístky nebo bobkový list
    • 1
      lžička rozmarýn nebo dobromysl - sušený
    • 1
      špetka sůl
    • 1
      špetka pepř mletý
    • 110
      ml olivový olej
    • 5
      ks jalovec 4-5 bobulek

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Na 8 kovových jehel nebo dřevěných špejlí předem na hodinu namočených ve vodě střídavě napichujeme maso, játra a rajčátka se šalvějí. Posypeme rozmarýnem a poskládáme do mělké velké nádoby. Osolíme, opepříme a zalijeme olejem. Přidáme jalovec, přikryjeme a necháme alespoň 5 hodin marinovat. Pak vše dáme do pekáče a pozvolna pečeme v troubě dozlatova.
2
Servírujte s bílou rýží a vychlazeným bílým vínem.
Zařazení: Maso Vepřové

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.