Autor:

Italský špíz

Střední
Ingredience
Vepřové maso
nakrájené na 3 cm kostky
150 g
Vepřová játra
bez blan - nakrájená na 3 cm kostky
150 g
Cherry rajčátka 100 g
Šalvěj
lístky nebo bobkový list
24 ks
Rozmarýn
nebo dobromysl - sušený
1 lžička
Sůl 1 špetka
Pepř mletý 1 špetka
Olivový olej 110 ml
Jalovec
4-5 bobulek
5 ks

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Vepřové

Na 8 kovových jehel nebo dřevěných špejlí předem na hodinu namočených ve vodě střídavě napichujeme maso, játra a rajčátka se šalvějí. Posypeme rozmarýnem a poskládáme do mělké velké nádoby. Osolíme, opepříme a zalijeme olejem. Přidáme jalovec, přikryjeme a necháme alespoň 5 hodin marinovat. Pak vše dáme do pekáče a pozvolna pečeme v troubě dozlatova.

Servírujte s bílou rýží a vychlazeným bílým vínem.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Tvaroh s fíky Sladké fíky: ovoce z ráje Články z

Komentáře k receptu: Italský špíz

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Potraviny, které spalují kalorie! Můžete jíst a zároveň hubnout? Potraviny, které spalují kalorie! Můžete jíst a zároveň hubnout?
Emma Watson prožívá noční můru, je totálně pod kontrolou Toma Hankse Emma Watson prožívá noční můru, je totálně pod kontrolou Toma Hankse
Jsi příšera! Šikanovali blogerku za to, že ve videu ukázala akné Jsi příšera! Šikanovali blogerku za to, že ve videu ukázala akné
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web