Autor:

Italský česnekový chléb

Snadné
Ingredience
Bageta
nebo veka
1 ks
Petrželová nať
sušená
 
Česnek
oloupaný
2 stroužek
Strouhaný parmazán 1 šálek
Máslo 4 lžíce

Postup přípravy:

Zařazení: Chuťovky, Slané

Rozehřejte troubu asi na 200 °C. Oloupejte česnek a nakrájejte ho ostrým nožem na malé kousíčky. Na mírném ohni nechte rozehřát v kastrůlku máslo a česnek. Velkým nožem rozkrojte podélně bagetu a položte ji na plech řezem nahoru. Potřete bagetu česnekovou směsí, posypejte sýrem a petrželovou naťí. Pečte asi 10 minut, až budou okraje zlaté a křupavé. Nakrájejte na kousky a hned podávejte.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1

Oznámkujte recept jako ve škole

1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 0 (hodnoceno 0x)

Komentáře k receptu: Italský česnekový chléb

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

10 dárků, které ženy za žádnou cenu nechtějí najít pod stromečkem 10 dárků, které ženy za žádnou cenu nechtějí najít pod stromečkem
VIDEO: Získejte uhrančivý pohled jako Karolína Mališová VIDEO: Získejte uhrančivý pohled jako Karolína Mališová
Revoluce ve vyhledávání nemovitostí v České republice Revoluce ve vyhledávání nemovitostí v České republice
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web