Autor:

Italský česnekový chléb

Snadné
Ingredience
Bageta
nebo veka
1 ks
Petrželová nať
sušená
 
Česnek
oloupaný
2 stroužek
Strouhaný parmazán 1 šálek
Máslo 4 lžíce

Postup přípravy:

Zařazení: Chuťovky, Slané

Rozehřejte troubu asi na 200 °C. Oloupejte česnek a nakrájejte ho ostrým nožem na malé kousíčky. Na mírném ohni nechte rozehřát v kastrůlku máslo a česnek. Velkým nožem rozkrojte podélně bagetu a položte ji na plech řezem nahoru. Potřete bagetu česnekovou směsí, posypejte sýrem a petrželovou naťí. Pečte asi 10 minut, až budou okraje zlaté a křupavé. Nakrájejte na kousky a hned podávejte.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1

Komentáře k receptu: Italský česnekový chléb

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

8 božských snídaní: Sýrové špízy, tousty se skořicí nebo lívance s medem 8 božských snídaní: Sýrové špízy, tousty se skořicí nebo lívance s medem
12 pravidel, jak si objednat z vesmíru přání, aby se splnilo! 12 pravidel, jak si objednat z vesmíru přání, aby se splnilo!
Po jakých jídlech je Kate tak štíhlá? Krevety, popcorn nebo pálivé kari! Po jakých jídlech je Kate tak štíhlá? Krevety, popcorn nebo pálivé kari!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web