Autor:

Italský bílý chléb II.

Snadné
Ingredience
Voda 130 ml
Mléko 130 ml
Olej z naložených sušených rajčat 2 lžíce
Olivový lák 2 lžíce
Cukr 1 lžička
Sůl 1 lžička
Oregáno 1 lžíce
Bazalka  
Tymián  
Majoránka  
Saturejka  
Hladká mouka 400 g
Sušené droždí 3/4 
Sušená rajčata 1/2 
Olivy  
Nasekaný česnek  
Cibule

Postup přípravy:

Zařazení: Pokrmy, Domácí pekárna

Přísady (kromě rajčat) vložíme do pekárny (zachováme pořadí), zapneme program FRENCH, velikost bochníku malá, barva kůrky světlá. Až zazní zvukový signál, přidáme pokrájená rajčata. Místo parmazánu můžeme použít jiný chuťově výrazný sýr, např. ementál.
Chléb přikusujeme k zeleninovým předkrmům či k masu.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Reklama
Hovězí svíčková v růžovém pepři Recept na víkend: Hovězí svíčková v růžovém pepři Články z

Komentáře k receptu: Italský bílý chléb II.

Komentáře

  1. Anonym   19.10.2007 | 9:31 | reagovat |

    FRENCH znamená sendvič? u jiných pekáren?

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Nečekejte, až vás klepne! Jaké jsou příznaky mrtvice a kdy zavolat záchranku? Nečekejte, až vás klepne! Jaké jsou příznaky mrtvice a kdy zavolat záchranku?
Tři kamarádky shodily za čtyři měsíce přes čtyřicet kilo! Jak se jim to povedlo? Tři kamarádky shodily za čtyři měsíce přes čtyřicet kilo! Jak se jim to povedlo?
Víte, jak si správně vybrat hořčík? Ne každý je stejně účinný! Víte, jak si správně vybrat hořčík? Ne každý je stejně účinný!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web