Autor:

Italský bílý chléb

Snadné
Ingredience
Voda 375 ml
Sůl 2 lžička
Cukr 1/2 lžička
Olivový olej 1 lžíce
Hladká mouka
pšeničná
475 g
Pšeničná krupice 100 g
Droždí 5 g
Rajský protlak
nemusí být
2 lžíce

Postup přípravy:

Zařazení: Pokrmy, Domácí pekárna

Nejdříve vlijeme do pekárny na chleba všechny tekuté suroviny, přidáme sůl, cukr, mouku, krupici, do které nasypeme droždí.
Zvolíme velikost jedna a zapneme program SENDVIČ (pekárna ETA).
Varianta s rajským protlakem je chuťově velmi zajímavá, chléb dostane krásnou barvu.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 3 x
1
5 3 5 1
Reklama
Kuřecí prsa s lusky a listovými puky Rychlé večeře od pondělí do pátku Články z

Komentáře k receptu: Italský bílý chléb

Komentáře

  1. Jakub   10.03.2016 | 0:09 | reagovat |

    Peču po prvé, připravil jsem to do pekárny a uvidíme :) akorát místo krupice jsem namíchal kukuřičnou mouku, jáhlovou mouku a konopnou mouku, tak uvidím výsledek :D

  2. Lenka Bauerová   11.01.2012 | 13:54 | reagovat |

    Peču obě varianty, s kečupem i bez. Obě výborné. Droždí dávám 1 lžičku sušeného.

  3. PajaP ***   16.03.2010 | 8:15 | reagovat |

    Vyborny, kypry, mekky chlebik

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Nečekejte, až vás klepne! Jaké jsou příznaky mrtvice a kdy zavolat záchranku? Nečekejte, až vás klepne! Jaké jsou příznaky mrtvice a kdy zavolat záchranku?
Tři kamarádky shodily za čtyři měsíce přes čtyřicet kilo! Jak se jim to povedlo? Tři kamarádky shodily za čtyři měsíce přes čtyřicet kilo! Jak se jim to povedlo?
Víte, jak si správně vybrat hořčík? Ne každý je stejně účinný! Víte, jak si správně vybrat hořčík? Ne každý je stejně účinný!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web