Italský bílý chléb

moje hodnocení:

5,0

hodnotilo: 3
neuvedeno
neuvedeno
neuvedeno
autor: Recepty

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 375
      ml voda
    • 2
      lžička sůl
    • 0,5
      lžička cukr
    • 1
      lžíce olivový olej
    • 475
      g hladká mouka pšeničná
    • 100
      g pšeničná krupice
    • 5
      g droždí
    • 2
      lžíce rajský protlak nemusí být

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Nejdříve vlijeme do pekárny na chleba všechny tekuté suroviny, přidáme sůl, cukr, mouku, krupici, do které nasypeme droždí.
2
Zvolíme velikost jedna a zapneme program SENDVIČ (pekárna ETA).
3
Varianta s rajským protlakem je chuťově velmi zajímavá, chléb dostane krásnou barvu.
Vyzkoušeli recept

Komentáře k receptu

  • Jakub
    Jakub |

    10. 3. 2016 00:09

    Peču po prvé, připravil jsem to do pekárny a uvidíme :) akorát místo krupice jsem namíchal kukuřičnou mouku, jáhlovou mouku a konopnou mouku, tak uvidím výsledek :D

  • Lenka Bauerová
    Lenka Bauerová |

    11. 1. 2012 13:54

    Peču obě varianty, s kečupem i bez. Obě výborné. Droždí dávám 1 lžičku sušeného.

  • PajaP ***
    PajaP *** |

    16. 3. 2010 08:15

    Vyborny, kypry, mekky chlebik