Italské špagety - rychlá večeře

moje hodnocení:

5,0

hodnotilo: 2
neuvedeno
neuvedeno
neuvedeno
autor: Recepty

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 0,5
      ks máslo
    • 200
      g šunka
    • nákládané žampiony
    • 2
      lžíce rostlinný olej
    • špagety
  • Na zálivku
    • smetana ke šlehání
    • 1
      ks žloutek
    • vegeta
    • petželka

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Špagety dáme vařit. Můžou být více osolené, pokud tam nedáváte nivu ta je dost slaná. Vedle v kastrůlku si rozehřejeme máslo, na kterém orestujeme šunku nakrájenou na kostičky, žampiony. V malé misce se smíchají ingredience na zálivku.
2
Až se špagety uvaří, slijeme, přídáme šunkovou směs a zálivku a mícháme do zhoustnutí. Asi 5 minut.
3
Poznámka: Kdo má rád nivu může dát 2 lžíce nivy a jednu s eidamem
Zařazení: Zdravě i chutně

Komentáře k receptu

  • Jana
    Jana |

    13. 3. 2016 16:39

    Jak můžete do toho sypat Vegetu :-D :-D :-D :-D (Do všeho). Odporný hnus! :-$ !! Dřív byla jen sůl a pepř.... Koření nad zlato..... :-\

  • Ludmila Vazquez
    Ludmila Vazquez |

    2. 8. 2006 05:00

    ano zuzo videla. Tady v USA je to normalni, dokoncei na obalu mate vyznaceno 1,2,3... atd. lzice :-) Co se tyce mnozstvi masla v receptu... kazdemu chutna neco jineho... pro me osobne, cim vic tim lip. At jsme tlusty na tri prsty a hlavne ze je to dobry. S dietou radeji pockam do hrobu. Tam budu hubena dost.

  • zuza
    zuza |

    31. 7. 2006 11:08

    videli jste nekdy nekdo,ze by se maslo delilo na lzice??!!??

  • anonym
    anonym |

    16. 7. 2006 10:04

    Ty spagety urcite zkusim,no a tak je tam vic masla a tak to bude o to lepsi!

  • Šárka Tkáčová
    Šárka Tkáčová |

    16. 6. 2006 08:01

    Tak pokud by bez toho másla byly špagety suché a nemělo to být ono,tak bohužel recept nevyzkouším,takové množství másla a smetana ke šlehání,to zvolím bohužel dietnější recept.Manžel,který je "nudlový" by měl z toho množství tuku vlasy navrch hlavy.

  • Míša
    Míša |

    15. 6. 2006 15:39

    těprsk..1/2 kostky másla nesním ani za celý rok...

  • Di
    Di |

    12. 6. 2006 18:29

    V každém případě Italové by tam nedali žádné máslo,ale olivový olej a rozhodně ne takové kvantum. Jejich těstoviny takhle mastné rozhodně nejsou.

  • evča Kuhnová
    evča Kuhnová |

    12. 6. 2006 11:31

    Zdají se mi docela tučné, másla bych dale jen trochu, vadí to?

  • Andrea Schneiderova
    Andrea Schneiderova |

    3. 6. 2006 21:56

    byli skvele, chutnali me sestre a memu priteli dokonce i studene.

  • Soňa
    Soňa |

    25. 4. 2006 11:51

    Místo šunky sem tam dala kuřecí maso a bylo to vážně vynikající, všem ho doporučuji zkusit.

  • Terry
    Terry |

    4. 4. 2006 23:07

    Ne,ne.Je to půl kostky,protože se rozpustí a vmíchá do těch uvařených špaget.A když se to smíchá s tou zálivkou tak jsou ty špagety vláčnější.Bez takového množství másla by byli ty špagety suché.

  • Anonym
    Anonym |

    4. 4. 2006 14:50

    1/2 másla - předpokládám, že je to půl lžíce a ne půl kostky.