Autor:

Italská smaženice

20 minut PT0H20M
Snadné
Porce: 2
Ingredience
Cibule
menší
2 ks
Rajčata oloupaná 3 ks
Anglická slanina
, nebo špek.
100 g
Vejce 4 ks
Sůl  
Pepř mletý  
Oregáno  
Kečup  
Tvrdý sýr 100 g
Olej  

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Uzeniny

Na rozpálený tuk naklademe cibuli na kolečka, spařená oloupaná rajčata na kolečka a na to plátky slaniny. Necháme přiklopené podusit. Poté jako další vrstvu rozklepneme vejce (sázená vejce), jedno vedle druhého. Vejce osolíme a opepříme, přidáme koření. Až se vejce téměř udělají, tak na ně nalejeme trochu kečupu a zasypeme sýrem. Smažíme až se rozpustí sýr (můžeme smažit opět přiklopené). Smaženice se podává s uvařenými špagetami nebo jen s chlebem. Dobrou chuť!

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 1 x
3
3 1 5 1
Košíčky s malinovým krémem a malinami Úroda chutí a barev. Skvělé recepty z malin, rybízu, cuket i paprik. Články z

Komentáře k receptu: Italská smaženice

Komentáře

  1. Simča S.   30.10.2010 | 15:52 | reagovat |

    Jejda a já si pod pojmem "smaženice" představila houby + vejce....

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Domácí koblihy: Jsou nadýchané a hříšně dobré! Domácí koblihy: Jsou nadýchané a hříšně dobré!
Jaké cvičení se pro vás hodí? Raci by měli běhat, Střelci tančit a Býci boxovat Jaké cvičení se pro vás hodí? Raci by měli běhat, Střelci tančit a Býci boxovat
Petra Vacka věšeli na háky za kůži na zádech! Proč? Petra Vacka věšeli na háky za kůži na zádech! Proč?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web