Autor:

Italská ryba za pár minut

Snadné
Porce: 5
Ingredience
Rybí file 5 ks
Omáčka
na špagety, hotová - dle chuti
 
Petrželka
čerstvá
2 lžíce
Oregáno 0 lžička
Bazalka 0 lžička
Pepř mletý  
Mozzarella
i jiný, na posypání
 

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Rybí

Filety opepříme a dáme do zapékací mísy, přelijeme omáčkou na špagety smíchanou s petrželkou a ostatním kořením. Posypeme sýrem a dáme zapéct na 160 °C asi 20-25 minut.
Podáváme s bílým pečivem s česnekovým máslem, které si připravíme z čerstvé petrželky, soli, česneku a másla. Vše rozmixujeme do hladka a směsí potíráme (pouze z jedné strany) na kolečka nakrájenou bagetu nebo jednotlivé půlky. Dáme na plech (máslem nahoru) a zapečeme lehce do křupava. Rybu servírujeme na listech salátu s čerstvými rajčaty a něčím dobrým na zapití.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 3 x
2+
4.33 3 5 1

Oznámkujte recept jako ve škole

1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 2+ (hodnoceno 3x)
Šípková omáčka Nejoblíbenější omáčky k masu Články z

Komentáře k receptu: Italská ryba za pár minut

Komentáře

  1. Anonym   12.04.2007 | 22:26 | reagovat | závadný

    Dobrý den, i tady se dá sehnat více typů mozzarely. Kromě té měkké v nálevu se ještě podává taková tuhá, která se prodává většinou na váhu (je v šiškách jako salám) pon názvem mozzarela na pizzu.

  2. Daniella O.   11.04.2007 | 18:13 | reagovat | závadný

    Evi, chyba to neni, ale pisu z USA a ztracim prehled, co u nas na trhu je nebo naopak neni. Tady je syru znacky Mozzarella vice druhu a lisi se i zpusob pouziti. Cerstva je vyborna do zeleninovych salatu a je nejmekci, stredne mekkou pouzivam na smazeny syr a na posypani ruznych pokrmu, ktere zapekam kupuji jiz nastrouhanou. Ale jak uz jsem psala, je mozne dat i jiny syr. Nicmene v dalsich receptech se budu snazit pri vyberu surovin polepsit.

  3. Eva   10.04.2007 | 11:18 | reagovat | závadný

    Mozzarella na posypání? Není to chyba?

  4. envy   05.04.2007 | 10:24 | reagovat | závadný

    ..vypadá to lákavě,zkusím zítra..hlavně bageta zapečená s česnekem.,dám vědět..

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

8 věcí, na které se musíte zeptat partnera dřív, než si ho vezmete 8 věcí, na které se musíte zeptat partnera dřív, než si ho vezmete
Natálie Kotková vyhrála video blogerku roku a už letí do Washingtonu Natálie Kotková vyhrála video blogerku roku a už letí do Washingtonu
Jak se postarat o vánoční stromek, aby dlouho vydržel Jak se postarat o vánoční stromek, aby dlouho vydržel
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web