Italská pohanka

Střední
Ingredience
Pohanka
Rajčata
Jarní cibulka  svazek
Česnek
5-6
6 stroužek
Pepř mletý  
Sůl  
Bazalka  
Oregáno  
Olivový olej 2 lžíce
Zeleninová směs
Směs s kukuřicí
1 balíček

Postup přípravy:

Zařazení: Pokrmy

Pohanku dáme vařit do dvojnásobného množství vody. Vaříme dvě minuty, poté odstavíme, zabalíme do utěrky a necháme v teple dojít asi 10 minut. Mezitím na pánvi rozpálíme olivovoý olej, na kterém osmahneme mraženou zeleninovou směs.

Rajčata nakrájíme na hrubší kousky, přidáme k prohřáté zelenině, osolíme, opepříme. Česnek oloupeme a nakrájíme na plátky. Na plátky nakrájíme též svazeček jarní cibulky. Česnek a cibulku přidáme k zelenině.

Čerstvou bazalku najemno nasekáme. Přidáme k zelenině. Okořeníme též oreganem. Promícháme. Přidáme pohanku, zamícháme, přendáme na talíře, hodujeme a libujeme si.

Počet porcí: 4-5 (dle hladu).

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 9 x
1-
4.67 9 5 1

Oznámkujte recept jako ve škole

1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 1- (hodnoceno 9x)
Losos na čočkovém salátu Luštěniny na tři způsoby Články z

Komentáře k receptu: Italská pohanka

Komentáře

  1. Ivca81   28.05.2014 | 10:26 | reagovat | závadný

    též jsem pohanku dělala poprvé a moc nám chutnalo :)

  2. Kašařka   27.05.2014 | 14:39 | reagovat | závadný

    Pohanka se nevaří!!! Jen se spaří horkou vodou a nechá se 15 - 20 minut dojít pod pokličkou!

  3. Oliva   24.04.2014 | 13:25 | reagovat | závadný

    Nic moc teda :-D

  4. Verča   19.07.2011 | 20:17 | reagovat | závadný

    Tak jsem recept vyzkoušela k večeři a nemá to chybu, výborné :)

  5. Mona   19.06.2011 | 13:07 | reagovat | závadný

    Poprvé jsem připravovala jídlo z pohanky. Měla jsem trochu strach, aby chutnalo, ale byl neoprávněný!

    It tastes very good. Vážně dobré! :-)

1 2 3 4 Další

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

5 triků pro cukroví bez chyb. Žádné hrudky v polevě a lepivé těsto! 5 triků pro cukroví bez chyb. Žádné hrudky v polevě a lepivé těsto!
Efektní drdol za dvě minuty: Naučte se jednoduchý účes na večírek! Efektní drdol za dvě minuty: Naučte se jednoduchý účes na večírek!
Přezimování kaktusů: Které potřebují teplo a které  naopak zimu? Přezimování kaktusů: Které potřebují teplo a které naopak zimu?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web