Italská omáčka II.

Hodnocení:

Moje:

-
-

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 1
      ks cibule
    • 2
      ks nakládané okurky
    • 1
      ks paprika červená i zelená
    • 1
      ks citron
    • 1
      lžíce rajský protlak
    • sardelová pasta
    • petrželka
    • bazalka
    • cukr
    • 200
      g majonéza
    • sůl

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Smícháme jemně nakrájenou cibuli, okurky, papriky, strouhanou citronovou kůru, rajský protlak, trochu sardelové pasty, sekanou petrželku a bazalku, sůl a cukr. Přidáme majolku a citronovou štávu a necháme vychladit.
2
Podáváme jako přílohu k vařenému masu.

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.