Autor:

Italská minestrone

Střední
Ingredience
Hovězí maso 1/2 kg
Pórek 3 ks
Sýr  
Mrkev 1/2 kg
Kedlubna 1/4 kg
Rajčata 1/4 kg
Petrželka  
Hrášek 1/4 kg
Pažitka  
Sůl  
Pepř mletý  
Polévkové koření  
Rýže 0,2 kg

Postup přípravy:

Zařazení: Polévky

Nejprve nakrájíme hovězí maso na kostky, potom očištíme mrkev a nakrájíme ji na kolečka. Pórek a kedlubny také nakrájíme. Petrželku s pažitkou nasekáme nadrobno. Tohle vše vložíme do 2 litru osolené vody a vaříme asi 50 minut. Teprve po této době přidáme na kostky nakrájená rajčata, hrášek a rýži, jinak by se rozvařili. Vaříme dalších 20 minut. Poté dochutíme polévkovým kořením a opepříme. K polévce podáváme strouhaný sýr v misce.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 2 x
2+
4.5 2 5 1

Oznámkujte recept jako ve škole

1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 2+ (hodnoceno 2x)
Reklama
Zelňačka s bramborovou kaší Lahodné venkovské polévky Články z

Komentáře k receptu: Italská minestrone

Komentáře

  1. Jakub   05.01.2011 | 9:53 | reagovat | závadný

    Velice chutná polévka doporučuji si ji uvařit :-D

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Krásná pleť bez vrásek? Jezte brokolici a mandle! Krásná pleť bez vrásek? Jezte brokolici a mandle!
Největší mýty o mase a hubnutí: Je plné antibiotik a barva hraje roli Největší mýty o mase a hubnutí: Je plné antibiotik a barva hraje roli
Jak zažít orgasmus, který bude trvat celou dlouhou minutu Jak zažít orgasmus, který bude trvat celou dlouhou minutu
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web