Italská minestrone

moje hodnocení:

4,5

hodnotilo: 2
neuvedeno
neuvedeno
neuvedeno
autor: Recepty

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 0,5
      kg hovězí maso
    • 3
      ks pórek
    • sýr
    • 0,5
      kg mrkev
    • 0,3
      kg kedlubna
    • 0,3
      kg rajčata
    • petrželka
    • 0,3
      kg hrášek
    • pažitka
    • sůl
    • pepř mletý
    • polévkové koření
    • 0,2
      kg rýže

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Nejprve nakrájíme hovězí maso na kostky, potom očištíme mrkev a nakrájíme ji na kolečka. Pórek a kedlubny také nakrájíme. Petrželku s pažitkou nasekáme nadrobno. Tohle vše vložíme do 2 litru osolené vody a vaříme asi 50 minut. Teprve po této době přidáme na kostky nakrájená rajčata, hrášek a rýži, jinak by se rozvařili. Vaříme dalších 20 minut. Poté dochutíme polévkovým kořením a opepříme. K polévce podáváme strouhaný sýr v misce.
Zařazení: Polévky
Vyzkoušeli recept

Komentáře k receptu

  • Jakub
    Jakub |

    5. 1. 2011 09:53

    Velice chutná polévka doporučuji si ji uvařit :-D