Autor:

Italská majonéza

Snadné
Ingredience
Vejce 1 ks
Sůl 1 lžička
Rostlinný olej 1 l
Hořčice plnotučná 4 lžíce
Ocet
vroucí
3 lžíce

Postup přípravy:

Zařazení: Ostatní

Do šlehače dáme 1 vejce zapneme na 1.stupeň, přidáme sůl a šleháme. Pomalu přiléváme olej, po zhoustnutí přidáme hořčici a ocet a ještě prošleháme.

Vydrží asi měsíc.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1

Komentáře k receptu: Italská majonéza

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

5 ranních návyků, po kterých se bohužel přibírá 5 ranních návyků, po kterých se bohužel přibírá
Jitka Schneiderová v další řadě První republiky: Koho bude hrát a jak její postava zamíchá kartami? Jitka Schneiderová v další řadě První republiky: Koho bude hrát a jak její postava zamíchá kartami?
Petrklíče, hyacinty, narcisy: Jak na to, aby vydržely i v interiéru Petrklíče, hyacinty, narcisy: Jak na to, aby vydržely i v interiéru
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web