Autor:

Italská kuchyně- předkrmy - topinka s lilkem

Snadné
Ingredience
Bílý chleba  
Lilek 1 ks
Olivový olej  
Česnek  
Rajče 1 ks
Sůl  
Pepř mletý  

Postup přípravy:

Zařazení: Chuťovky, Slané

Bílý chléb osmažíme. Lilek nakrájíme na malé plátky, osolíme, potřeme prsty olivovým olejem a opečeme.
Chléb potřeme česnekem a olejem, potřeme změklým rajčetem a poklademe lilky, osolíme, opepříme.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 1 x
1
5 1 5 1

Oznámkujte recept jako ve škole

1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 1 (hodnoceno 1x)

Komentáře k receptu: Italská kuchyně- předkrmy - topinka s lilkem

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

10 dárků, které ženy za žádnou cenu nechtějí najít pod stromečkem 10 dárků, které ženy za žádnou cenu nechtějí najít pod stromečkem
VIDEO: Získejte uhrančivý pohled jako Karolína Mališová VIDEO: Získejte uhrančivý pohled jako Karolína Mališová
Revoluce ve vyhledávání nemovitostí v České republice Revoluce ve vyhledávání nemovitostí v České republice
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web