Autor:

Italská kuchyně- předkrmy - topinka s lilkem

Snadné
Ingredience
Bílý chleba  
Lilek 1 ks
Olivový olej  
Česnek  
Rajče 1 ks
Sůl  
Pepř mletý  

Postup přípravy:

Zařazení: Chuťovky, Slané

Bílý chléb osmažíme. Lilek nakrájíme na malé plátky, osolíme, potřeme prsty olivovým olejem a opečeme.
Chléb potřeme česnekem a olejem, potřeme změklým rajčetem a poklademe lilky, osolíme, opepříme.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1

Komentáře k receptu: Italská kuchyně- předkrmy - topinka s lilkem

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Nehubnete? Můžete si za to sama! Výmluvy, na které už to neuhrajete Nehubnete? Můžete si za to sama! Výmluvy, na které už to neuhrajete
Anna Slováčková: Rodiče rozhodně nehodlám soudit Anna Slováčková: Rodiče rozhodně nehodlám soudit
Chat: Věčné problémy s pletí? Ptejte se odbornice, jak s nimi zatočit Chat: Věčné problémy s pletí? Ptejte se odbornice, jak s nimi zatočit
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web