Autor:

Italská kuchyně- předkrmy - salát Caprese

Snadné
Ingredience
Rajčata 200 g
Mozzarella 100 g
Bazalka  
Oregáno  
Sůl  
Olivový olej  

Postup přípravy:

Zařazení: Zdravě i chutně, Salát

Rajčata a mozzarellu nakrájíme na plátky. Naskládáme je na talíř střídavě na sebe, posypeme bazalkou, oreganem, osolíme a pokapeme olivovým olejem.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 3 x
2+
4.33 3 5 1

Oznámkujte recept jako ve škole

1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 2+ (hodnoceno 3x)

Komentáře k receptu: Italská kuchyně- předkrmy - salát Caprese

Komentáře

  1. Kuchtíci K.K.   10.03.2013 | 15:37 | reagovat | závadný

    Já si dávám bez soli a taky není špatný

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Velký test balzámů na rty: Který opravdu pomůže na popraskané rty? Velký test balzámů na rty: Který opravdu pomůže na popraskané rty?
BMI, váha nebo obvod pasu: Která čísla při hubnutí by vás měla zajímat? BMI, váha nebo obvod pasu: Která čísla při hubnutí by vás měla zajímat?
Sejroška vám poradí, jak zabalit vánoční dárky Sejroška vám poradí, jak zabalit vánoční dárky
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web