Autor:

Italská bábovka Margherita

Střední
Ingredience
Vejce 3 ks
Citron 1/2 ks
Mouka 100 g
Cukr 60 g
Máslo 50 g
Prášek do pečiva 2 lžíce

Postup přípravy:

Zařazení: Moučníky, Bábovky

Měkké máslo rozmícháme v misce s cukrem a přidáme žloutky. Bílky umícháme ve sníh s trochou cukru. Pak smícháme máslo se sněhem, přidáme také strouhanou kůru z citronu a pomalu po dávkách přidáváme a mícháme mouku. Nakonec přidáme prášek do pečiva. Necháme trochu těsto vykynout a vymažeme a vysypeme formu. Pak vlijeme nakynuté těsto do formy, vložíme do trouby a pečeme na max. teplotu 8 minut. Pak vypneme troubu a necháme ještě 2 minuty odpočinout v troubě. Vyndáme bábovku a necháme vychladnout. Posypeme práškovým cukrem a podáváme.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 1 x
1
5 1 5 1
Reklama
Red Velvet se smetanovým krémem a malinami Recept na víkend: Dort Red Velvet se smetanovým krémem a malinami Články z

Komentáře k receptu: Italská bábovka Margherita

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Nehubnete? Můžete si za to sama! Výmluvy, na které už to neuhrajete Nehubnete? Můžete si za to sama! Výmluvy, na které už to neuhrajete
Dcera Dády a Felixe Slováčka o tom, jak prožívá rozvod svých rodičů! Dcera Dády a Felixe Slováčka o tom, jak prožívá rozvod svých rodičů!
Tento týden v Ulici: Adriana vyhodí Eddieho z Coolny a znovu sáhne po drogách! Tento týden v Ulici: Adriana vyhodí Eddieho z Coolny a znovu sáhne po drogách!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web