Autor:

Italiano s fazolí

Střední
Ingredience
Těstoviny
kolínka
 
Fazole
tmavé
 
Zeleninové lečo  
Vepřové maso  
Kečup - ostrý  
Paprika - sladká  
Sůl  
Hladká mouka  
Cibule  
Slunečnicový olej  

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Vepřové

Kolínka jako přílohu uvaříme podle návodu na obalu.

Nakrájenou cibuli zpěníme a přidáme nakrájené maso na nudličky. Dusíme do měkka. Propláchnuté fazole přidáme k masu. Zeleninové lečo přidáme do směsi a přidáme ostrý kečup se sladkou paprikou.

Hotovou směs osolíme a zahustíme moukou rozšlehanou ve vodě.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Pečený hřbet ze selátka se zelím a knedlíkem Recept na víkend: Pečený hřbet ze selátka se zelím a knedlíkem Články z

Komentáře k receptu: Italiano s fazolí

Komentáře

  1. zuzana zelena   05.12.2006 | 20:25 | reagovat |

    recept velice zajímavý a chuťově výborný

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Chilli papričky: Jak je snadno vypěstovat i v panelákovém bytě Chilli papričky: Jak je snadno vypěstovat i v panelákovém bytě
Domácí pleťový peeling: Jak si ho vyrobit? Domácí pleťový peeling: Jak si ho vyrobit?
Origami jeřáb: Vyrobte si symbol dlouhověkosti Origami jeřáb: Vyrobte si symbol dlouhověkosti
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web