Indické Tandoori

moje hodnocení:

4,5

hodnotilo: 2
neuvedeno
neuvedeno
neuvedeno

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 2
      ks kuřecí maso řízek (případně krůtí)
    • olivový olej
    • 1
      stroužek česnek
    • 1
      šlehačka
    • 1
      zakysaná smetana
    • 2
      lžička tandoora Pasta
    • rýže Parboleid

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Omytá prsíčka nakrájíme napříč na větší kousky, mírně osolíme (neklepat!). Na hlubší pánvi zahřejeme asi lžíci olivového oleje a na něm maso rychle orestujeme, jen aby se zatáhlo. Přidáme cca 2 lžičky pasty Tandoori (je mírně pálivá, tak podle chuti), rozmačkaný česnek a asi 30 sekund restujeme.
2
Nalijeme tekutou šlehačku, která sama zahustí růžovou omáčku. Necháme přejít varem a nakonec vmícháme zakysanou smetanu. Raději nejdříve tak 2 lžíce, příp. můžete přidat, jak má kdo rád.
3
Příloha: nejlepší je rýže, divoká nebo Parboleid, ale taky těstoviny.
Zařazení: Maso Drůbeží

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.