Indické Tandoori

Střední
Ingredience
Kuřecí maso
řízek (případně krůtí)
2 ks
Olivový olej  
Česnek 1 stroužek
Šlehačka
Zakysaná smetana
Tandoora
Pasta
2 lžička
Rýže
Parboleid
 

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Drůbeží

Omytá prsíčka nakrájíme napříč na větší kousky, mírně osolíme (neklepat!). Na hlubší pánvi zahřejeme asi lžíci olivového oleje a na něm maso rychle orestujeme, jen aby se zatáhlo. Přidáme cca 2 lžičky pasty Tandoori (je mírně pálivá, tak podle chuti), rozmačkaný česnek a asi 30 sekund restujeme.

Nalijeme tekutou šlehačku, která sama zahustí růžovou omáčku. Necháme přejít varem a nakonec vmícháme zakysanou smetanu. Raději nejdříve tak 2 lžíce, příp. můžete přidat, jak má kdo rád.

Příloha: nejlepší je rýže, divoká nebo Parboleid, ale taky těstoviny.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 2 x
2+
4.5 2 5 1

Oznámkujte recept jako ve škole

1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 2+ (hodnoceno 2x)
Pečený hřbet ze selátka se zelím a knedlíkem Recept na víkend: Pečený hřbet ze selátka se zelím a knedlíkem Články z

Komentáře k receptu: Indické Tandoori

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

5 triků pro cukroví bez chyb. Žádné hrudky v polevě a lepivé těsto! 5 triků pro cukroví bez chyb. Žádné hrudky v polevě a lepivé těsto!
Efektní drdol za dvě minuty: Naučte se jednoduchý účes na večírek! Efektní drdol za dvě minuty: Naučte se jednoduchý účes na večírek!
Přezimování kaktusů: Které potřebují teplo a které  naopak zimu? Přezimování kaktusů: Které potřebují teplo a které naopak zimu?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web