Indické Tandoori

Střední
Ingredience
Kuřecí maso
řízek (případně krůtí)
2 ks
Olivový olej  
Česnek 1 stroužek
Šlehačka
Zakysaná smetana
Tandoora
Pasta
2 lžička
Rýže
Parboleid
 

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Drůbeží

Omytá prsíčka nakrájíme napříč na větší kousky, mírně osolíme (neklepat!). Na hlubší pánvi zahřejeme asi lžíci olivového oleje a na něm maso rychle orestujeme, jen aby se zatáhlo. Přidáme cca 2 lžičky pasty Tandoori (je mírně pálivá, tak podle chuti), rozmačkaný česnek a asi 30 sekund restujeme.

Nalijeme tekutou šlehačku, která sama zahustí růžovou omáčku. Necháme přejít varem a nakonec vmícháme zakysanou smetanu. Raději nejdříve tak 2 lžíce, příp. můžete přidat, jak má kdo rád.

Příloha: nejlepší je rýže, divoká nebo Parboleid, ale taky těstoviny.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 2 x
2+
4.5 2 5 1
Zkažené, nebo ještě k jídlu? Jak poznáte, kdy vyhodit potraviny? Články z

Komentáře k receptu: Indické Tandoori

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Potraviny, které spalují kalorie! Můžete jíst a zároveň hubnout? Potraviny, které spalují kalorie! Můžete jíst a zároveň hubnout?
Emma Watson prožívá noční můru, je totálně pod kontrolou Toma Hankse Emma Watson prožívá noční můru, je totálně pod kontrolou Toma Hankse
Těhotné a kojící ženy - jaké látky, vitamíny a minerály jsou potřebné? Těhotné a kojící ženy - jaké látky, vitamíny a minerály jsou potřebné?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web