Autor:

Indická polévka pro zahřátí

Snadné
Ingredience
Červená čočka 250 g
Mrkev
3-4
4 ks
Rajče 1 ks
Pórek 1 ks
Zakysaná smetana 1 kelímek
Dýně
nejlépe hakkaido
300 g
Koření
Garam masala
1 lžička
Sojová omáčka 2 lžíce
Sůl 1 špetka

Postup přípravy:

Zařazení: Polévky

Pórek nakrájený na tenké nudličky osmahneme a poté podusíme s rajčetem, přidáme koření garam masala a sojovou omáčku, mrkev nakrájenou na kolečka, červenou čočku, dýni nakrájenou na kostičky a zalijeme vodou. Povaříme, rozmícháme kysanou smetanu v trošce vody z polévky, vlijeme, dochutíme solí a případně přidáme ještě koření - nebojte se ho, dodá polévce vynikající mírně nasládlou a exotickou chuť. Můžeme ozdobit loupanými a opraženými mandličkami.

Polévka vás krásně zahřeje po dlouhém dni!

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 1 x
1
5 1 5 1
Reklama
Chilli con carne na pivě Pěkně ostrá mexická kuchyně. Recepty, které stojí za to vyzkoušet Články z

Komentáře k receptu: Indická polévka pro zahřátí

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Gábi se nebojí zeptat: Podívejte se, jak sexkoučka učí masáž penisu Gábi se nebojí zeptat: Podívejte se, jak sexkoučka učí masáž penisu
Elegantní i bláznivé: Jaké nehty budou letos trendy? Elegantní i bláznivé: Jaké nehty budou letos trendy?
7 dietních tajemství Ivanky Trump: Jak si udržuje štíhlou postavu? 7 dietních tajemství Ivanky Trump: Jak si udržuje štíhlou postavu?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web