Autor:

Indická polévka II.

Střední
Ingredience
Kuřecí prsa  
Máslo  
Mandle  
Žampiony  
Muškátový oříšek  
Sůl  
Koření - Garam masala  
Masox  
Mouka  
Smetana  
Petrželka  

Postup přípravy:

Zařazení: Polévky

Na minimálním množství orestujeme kuřecí maso (může být i vařené), spařené, oloupané, nakrájené mandle a žampiony. Zalijeme vodou, přidáme bujón a všechno koření. Když je maso měkké, zahustíme smetanou s moukou. Nakonec petrželka.

Recept jsem jako mnoho jných získala od své kamarádky a je to mana nebeská.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Reklama
Kaštanové pyré s kaštany pečenými na rozmarýnu Zkuste jedlé kaštany Články z

Komentáře k receptu: Indická polévka II.

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Horoskop na další týden: Zajíci se mohou těšit na peníze, Krysy na žhavý flirt Horoskop na další týden: Zajíci se mohou těšit na peníze, Krysy na žhavý flirt
Leden: Měsíc, kdy se lidé nejvíc rozvádějí. Dejte si pozor! Leden: Měsíc, kdy se lidé nejvíc rozvádějí. Dejte si pozor!
8 způsobů, jak si prodloužit život: Dejte si občas skleničku a vypněte televizi 8 způsobů, jak si prodloužit život: Dejte si občas skleničku a vypněte televizi
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web