Autor:

Indická polévka II.

Střední
Ingredience
Kuřecí prsa  
Máslo  
Mandle  
Žampiony  
Muškátový oříšek  
Sůl  
Koření - Garam masala  
Masox  
Mouka  
Smetana  
Petrželka  

Postup přípravy:

Zařazení: Polévky

Na minimálním množství orestujeme kuřecí maso (může být i vařené), spařené, oloupané, nakrájené mandle a žampiony. Zalijeme vodou, přidáme bujón a všechno koření. Když je maso měkké, zahustíme smetanou s moukou. Nakonec petrželka.

Recept jsem jako mnoho jných získala od své kamarádky a je to mana nebeská.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Reklama
Anglický masový páj Mleté maso - nekonečno možností Články z

Komentáře k receptu: Indická polévka II.

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Voda s citronem jako spalovač tuků: Vážně to funguje? Voda s citronem jako spalovač tuků: Vážně to funguje?
Jak zamaskovat odrosty rychle a bez barvení? Známe kosmetické triky! Jak zamaskovat odrosty rychle a bez barvení? Známe kosmetické triky!
Nezbytné železo – co je dobré o něm vědět? Nezbytné železo – co je dobré o něm vědět?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web