Hustopečský flamendr

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
neuvedeno
neuvedeno
neuvedeno

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 600
      g vepřová kýta
    • olej
    • sůl
    • 3
      ks cibule
    • worcestrová omáčka
    • vegeta
    • sádlo na smažení
    • křen

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Vepřovou kýtu nakrájíme na plátky, naklepeme, nakrájíme na jemnější nudličky, osolíme, zakapeme olejem a necháme chvíli odležet.
2
Na pánvi rozehřejeme sádlo, orestujeme na měm jemně nakrájenou cibuli a maso. Jakmile maso a cibule povolí, přidáme worchestrovou omáčku a odstavíme. Okořeníme vegetou nebo feferonkami.
3
Flamendr servírujeme s čerstvým chlebem, posypaným strouhaným křenem.
Zařazení: Maso Vepřové

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.