Hustopečský flamendr

Snadné
Ingredience
Vepřová kýta 600 g
Olej  
Sůl  
Cibule 3 ks
Worcestrová omáčka  
Vegeta  
Sádlo
na smažení
 
Křen  

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Vepřové

Vepřovou kýtu nakrájíme na plátky, naklepeme, nakrájíme na jemnější nudličky, osolíme, zakapeme olejem a necháme chvíli odležet.

Na pánvi rozehřejeme sádlo, orestujeme na měm jemně nakrájenou cibuli a maso. Jakmile maso a cibule povolí, přidáme worchestrovou omáčku a odstavíme. Okořeníme vegetou nebo feferonkami.

Flamendr servírujeme s čerstvým chlebem, posypaným strouhaným křenem.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
10 prohřešků proti italské kuchyni, kterých se dopouštíme Články z

Komentáře k receptu: Hustopečský flamendr

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

8 věcí, které zpomalují hubnutí: Patří mezi ně sport i detox! 8 věcí, které zpomalují hubnutí: Patří mezi ně sport i detox!
Video: Co udělá levný šampon s barvenými vlasy? Video: Co udělá levný šampon s barvenými vlasy?
Tipy na víkend: Na nákupy, na polévku i za sluníčkem Tipy na víkend: Na nákupy, na polévku i za sluníčkem
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web