Humrové chlebíčky II.

Hodnocení:

Moje:

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 2
      ks mrkev
    • krabí tyčinky tyčinek
    • sůl
    • 1
      sklenice majonéza
    • veka
    • citron

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Uvařené mrkve nastrouháme, rozmražené surimi tyčinky nasekáme na jemno (nejlépe robotem), oboje smícháme s majolkou, osolíme. Potíráme na chlebíčky z veky a zdobíme citronem.
2
Jednoduché, chutné, zkrátka nemají chybu, návštěva vám utrhá ruce!
Zařazení: Chuťovky Slané

Komentáře k receptu

  • Gustav Gustav
    Gustav Gustav |

    15. 4. 2008 12:33

    Víte, kde se v Čechách vzaly chlebíčky? A jaká je jejich tradice. Pokud by vás to zajímalo, objevil jsem dobrý članek na http://www.gambrinus.cz/naex/on-line/lifestyle/1569-co-cech-to-chlebicek

  • mia
    mia |

    20. 6. 2007 15:46

    já dávám syrovou mrkev a na jemno půl cibulky a drcený pepř..mooc dobrý

  • Vlasta
    Vlasta |

    15. 6. 2007 15:11

    S mrkví budou asi lepší, barevnější, určitě vyzkoušim.

  • Jana
    Jana |

    15. 6. 2007 11:59

    a uplně nej je místo majolky použít tatarku, má lepší chuť a nemusí se to pak tak dochucovat, taky je míň tučná

  • Renáta Faltová
    Renáta Faltová |

    12. 6. 2007 20:15

    Místo mrkve dávám syr. celer .

  • Simča Sládková
    Simča Sládková |

    12. 6. 2007 10:23

    Mám tu své ""Humrové" chlebíčky" a tam je syrová mrkev použitá. Vyzkoušejte..... :o)))

  • Ivana Přikrylová
    Ivana Přikrylová |

    11. 6. 2007 19:15

    Vypadá to dobře, myslím že by to šlo i se syrovou mrkví.