Autor:

Hrušky v griotce

Střední
Ingredience
Hrušky 4 ks
Máslo 30 g
Cukr krupice 50 g
Griotka 4 lžíce
Voda 3 lžíce
Sirup 1 lžíce

Postup přípravy:

Zařazení: Moučníky, Nepečené

Máslo, cukr, griotku, sirup a vodu zahřejeme v misce z varného skla, přidáme oloupané, jádřinců zbavené a na osminky pokrájené hrušky a krátce je pod pokličkou podusíme. Hrušky podáváme vlažné, přelité omáčkou ve které se dusily.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Tip na víkend: Domácí farmářské menu Články z

Komentáře k receptu: Hrušky v griotce

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Cvičíte jógu, abyste zhubli? Blbost, tvrdí lektorka! K čemu se hodí? Cvičíte jógu, abyste zhubli? Blbost, tvrdí lektorka! K čemu se hodí?
5 andělů, kteří vám pomůžou najít a udržet lásku 5 andělů, kteří vám pomůžou najít a udržet lásku
Jak se nejlépe ubránit v zimních měsících nachlazení Jak se nejlépe ubránit v zimních měsících nachlazení
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web