Autor:

Hrušky v griotce

Střední
Ingredience
Hrušky 4 ks
Máslo 30 g
Cukr krupice 50 g
Griotka 4 lžíce
Voda 3 lžíce
Sirup 1 lžíce

Postup přípravy:

Zařazení: Moučníky, Nepečené

Máslo, cukr, griotku, sirup a vodu zahřejeme v misce z varného skla, přidáme oloupané, jádřinců zbavené a na osminky pokrájené hrušky a krátce je pod pokličkou podusíme. Hrušky podáváme vlažné, přelité omáčkou ve které se dusily.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Jahodový koláč Recept na úžasný jahodový koláč Články z

Komentáře k receptu: Hrušky v griotce

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

7 překvapivých důvodů, proč bývá druhé manželství lepší než to první 7 překvapivých důvodů, proč bývá druhé manželství lepší než to první
Sladkosti a alkohol: Co je při hubnutí horší a vy to nebudete smět? Sladkosti a alkohol: Co je při hubnutí horší a vy to nebudete smět?
Jak snadno a dobře vymalovat pokoj? Stačí znát těchto 7 rad! Jak snadno a dobře vymalovat pokoj? Stačí znát těchto 7 rad!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web